Schumacher ar putea testa un monopost de GP2

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 17.12.2009
Michael Schumacher ar putea testa un monopost de GP2 pe circuitul din Abu Dhabi, in timp ce Bernie Ecclestone este convins ca germanul va reveni in Formula 1.

Presa internationala a speculat miercuri ca Michael Schumacher ar putea testa un monopost de Formula 1 din urma cu doi ani inainte de a semna contractul cu Mercedes GP, pentru a vedea daca este capabil sa revina in Formula 1.

Cu toate acestea, publicatia germana Bild sustine ca un astfel de test nu este posibil, intrucat monopostul echipei din Brackley din urma cu doi ani utiliza un motor Honda. Intrucat implementarea unui motor Mercedes pe monopostul Honda din 2007 este dificila si putin eficienta, Schumacher ar putea testa un monopost de GP2 pe circuitul din Abu Dhabi.

Va reamintim ca Schumacher nu poate testa un monopost in configuratia pentru 2009, intrucat testele de acest gen sunt interzise pana in luna februarie a anului viitor.

Pe de alta parte, Bernie Ecclestone este convins ca revenirea septuplului campion mondial in Formula 1 este o simpla formalitate. Britanicul in varsta de 78 de ani a sugerat acest lucru cand a exclus posibilitatea ca Robert Kubica sa paraseasca Renault pentru Mercedes GP dupa achizitionarea team-ului francez de catre compania Genii Capital.

"Mercedes GP il are deja pe Schumacher, nu-i asa? Ei nu ii vor si pe Schumacher si pe Kubica.

As fi surprins daca Schumacher nu ar pilota pentru Mercedes GP, dar nu stiu daca am dreptate. Se pare ca se va intampla", a declarat detinatorul drepturilor comericale ale Formulei 1 pentru publicatia The Times.

Via | Motorsport | Motorsport

Taguri: GP2, Schumacher, test

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru