Schumacher are un nou inginer de cursă

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 26.08.2011
Peter Bonnington este noul inginer de cursa al lui Michael Schumacher, după ce Mark Slade a decis să renunţe la job pentru un post în cadrul fabricii Mercedes de la Brackley.

Marele Premiu al Belgiei marchează o schimbare importantă pentru Michael Schumacher în cadrul echipei Mercedes GP.

Septuplul campion mondial va colabora începând din acest weekend cu un nou inginer de curse în persoana lui Peter Bonnington, după ce anterior acesta a lucrat cu Schumacher într-un rol secundar încă de la revenirea sa în Formula 1 la începutul anului trecut.

De asemenea, Jock Clear, fostul inginer de cursa al lui Nico Rosberg, a preluat temporar funcţia de inginer de performanţă al germanului până la finalul sezonului, când Mercedes GP îi va căuta un înlocuitor.

Potrivit unui purtător de cuvânt al echipei germane, schimbările survin după ce Mark Slade, fostul inginer de cursa al lui Schumacher, a decis să lucreze exclusiv în fabrica de la Brackley pentru a evita călătoriile la Marile Premii.

Via | Mercedes GP

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru