Schumacher confirma ca Sabine Kehm este noul sau manager

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 04.03.2010
Michael Schumacher a confirmat oficial ca Sabine Kehm este noul sau manager, insa sustine ca va continua colaborarea si cu Willi Weber.

Dupa ce presa germana a relatat miercuri ca Michael Schumacher a facut o schimbare in echipa sa manageriala, septuplul campion mondial a confirmat in mod public informatiile, insa a tinut sa precizeze ca va continua colaborarea cu Willi Weber din punct de vedere al sponsorizarilor si a vanzarilor de produse promotionale.

"Vreau sa clarific ca drumurile mele si ale lui Willi Weber nu se vor separa, in ciuda anumitor zvonuri. Weber a lucrat cu mine ca manager pentru 22 de ani si vom pastra o legatura puternica atat pe plan personal, cat si prin intermediul companiei sale Weber Management ca agentie de sponsorizari si vanzare de produse promotionale", a precizat pilotul echipei Mercedes pentru site-ul sau oficial. 

Pe de alta parte, Schumacher a confirmat in mod public ca Sabine Kehm, purtatorul sau de cuvant, va prelua si functia de manager incepand din sezonul 2010. "Am decis sa ma ocup personal de propriile mele afaceri. Prin urmare, toate activitatile de manager vor fi coordonate din biroul meu de la Gland (Elvetia), iar directorul executiv va fi consultantul meu media Sabine Kehm", a adaugat el.

Despartirea lui Schumacher de Willi Weber a devenit aproape certa in luna decembrie a anului trecut, cand septuplul campion mondial si-a negociat singur revenirea in Formula 1 la Mercedes GP dupa o absenta de trei sezoane.

Via | Michael Schumacher

Comentarii (1)

  • NeoGalaxy
    @Schumi
    Un nou inceput, un alt drum de urmat :)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru