Schumacher, convins ca va lupta pentru titlu in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 15.02.2010
Michael Schumacher este sigur ca monopostul Mercedes GP este suficient de competitiv pentru a lupta pentru titlul mondial in acest sezon.

Mercedes GP este considerata una dintre favoritele la titlul mondial in 2010, atat datorita faptului ca reprezinta reincarcarea Brawn GP, cat si prin prisma revenirii lui Michael Schumacher in Formula 1. La captul primelor doua sesiuni de teste din aceasta iarna, Schumacher crede ca germanii dispun de o arma capabila sa mentina suprematia celor de la fabrica din Brackley in Formula 1.

"Sunt pe deplin convins ca avem un monopost capabil sa lupte pentru titlu, insa este greu de spus unde suntem exact. Asta este adevarat mai ales in cazul meu, pentru ca nu am vazut datele de pe vechiul monopost", a declarat septuplul campion mondial in cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Schumacher va face pereche in garajul Mercedes GP cu conationalul sau Nico Rosberg si, desi evita sa mentioneze care vor fi raporturile dintre cei doi, anticipeaza ca se va intelege bine cu acesta. "Din pacate nu pot sa privesc in viitor, dar ma astept sa fie bine. In acest moment exista o relatie foarte constructiva si nu ma astept ca asta sa se schimbe.

Este foarte bine sa pot comunica in limbajul meu natural, iar in acest moment suntem vecini in motorhome si unul langa altul in paddock", a mai precizat el.

Schumacher va continua pregatirile pentru noul sezonul competitional care va incepe in luna martie in cadrul sesiunii de teste de la Jerez din perioada 17-20 februarie.

Via | Formula1.com

Comentarii (4)

  • O sugestie catre Automarket
    As dori sa va felicit pentru toate informatiile utile si articolele pertinente pe care le publicati zilnic aici.
    Tinand cont ca Formula 1 a inceput sa castige din ce in ce mai multi fani in Romania si ca editia de anul acesta va aduna audiente record (datorita schimbarilor de bun augur ce au intervenit in perioada de vacanta), v-as sugera sa publicati un ghid de calatorie pentru cei care ar fi interesati sa urmareasca pe viu un Mare Premiu, cum ar fi cel de la Budapesta sau poate chiar Istambul. Ati putea eventual printr-un contract de publicitate sa prezentati diferite pachete ale unor agentii de turism.
    Va multumesc si sper ca sa tineti cont de aceasta sugestie.
    0 0
  • ...si Alguersuari....
    ....lupta ptr. primul loc....
    0 0
  • @ Dani Popescu
    Cerinta lui criss_florin e de-a dreptul inspirata. ..si eu personal as fi interesat de un astfel de ghid...sper k nu va cerem prea mult si v-am fi ft recunoscatori de ajutor :D Bv Criss pt idee ;)
    0 0
  • hasu
    si hasu e comentator...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru