Schumacher: "Este dificil să pilotezi pe trei roţi la Spa"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 27.08.2011
Michael Schumacher a văzut partea amuzantă a lucrurilor după accidentul suferit în calificările din Belgia şi este optimist în perspectiva cursei de duminică.

Michael Schumacher va lua startul de pe ultima poziţie a grilei de start în Marele Premiu al Belgiei după ce unul dintre pneurile monopostului Mercedes GP s-a desprins în turul de instalare din Q1, determinând producerea unui accident.

Germanul a văzut însă şi partea amuzantă a lucrurilor, amintindu-şi de accidentul în care a fost implicat la Spa în 1998, când a pierdut o roată după ce l-a lovit din spate pe David Coulthard.

"Evident, aş fi preferat un alt final pentru calificările de astăzi, dar este dificil să pilotezi pe trei roţi, chiar dacă ar trebui să am experienţă în acest domeniu la Spa. Serios acum, aşa ceva nu ar trebui să se întâmple, dar asta este Formula 1. Muncim la cel mai înalt nivel, dar astfel de lucruri se pot întâmpla", a declarat el într-un comunicat de presă.

Schumacher, care aniversează în această săptămână 20 de ani de la debutul în Formula 1, rămâne însă încrezător că va putea obţine un rezultat pozitiv în cursa de duminică.

"La început nu am fost sigur ce s-a întâmplat, întrucât am simţit că am pierdut spatele monopostului şi de aceea am cerut scuze echipei imediat.

Dar apoi am văzut roata desprinsă de maşină şi am înţeles motivul pentru care am pierdut controlul. Încercând să găsesc partea bună în partea proastă, aş spune că mi-au rămas ceva pneuri proaspete şi că există o singură direcţie în care putem merge mâine: înainte", a mai precizat el.

 

Via | Mercedes GP

Comentarii (5)

  • @automarket
    Schumacher a intrat in Coulthard in 1998,nu Schumacher in el....vezi aici:).... http://www.youtube.com/watch?v=kLGqedydP74
    4 0
  • Scuze
    Schumacher a intrat in Coulthard in 1998,nu Coulthard in el!vezi aici:).... http://www.youtube.com/watch?v=kLGqedydP74....asa trebuia sa sune....scuze:))
    2 0
  • ...
    Zambeste,maine va fi mai bine
    4 1
  • BoBoRulZ
    Sau mai rau nu se poate.
    5 2
  • @xyz
    Esti un tip care, cum se spune...
    se satisface singur... sorry
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru