Schumacher exclude o revenire în Formula 1 la Red Bull

de Daniel Popescu
Duminica, 25.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher a exclus orice posibilitate de a-şi face o nouă revenire spectaculoasă în Formula 1 la Red Bull Racing.

Esential 1 podium a obtinut Schumacher in a doua sa cariera in Formula 1
Red Bull Racing nu este încă pregătită să anunţe numele coechipierului lui Sebastian Vettel pentru sezonul 2014, mai ales prin prisma numeroaselor controverse cu privire la modul în care decurg negocierile cu Kimi Raikkonen.

Unele publicaţii internaţionale au speculat că tripla campioană mondială ar putea apela inclusiv la serviciile lui Michael Schumacher pentru a alcătui o echipă puternică de piloţi, chiar dacă germanul s-a retras pentru a doua oară din activitate la sfârşitul anului trecut.

Schumacher nu se numără printre cei care au ţinut legătura cu Red Bull.

Purtatoare de cuvant
Michael Schumacher
Purtătoarea de cuvânt a septuplului campion mondial a exclus însă din start o asemenea ipoteză, aducând ca argument faptul că Schumacher nu este interesat să se dedice din nou acestui sport.

"Schumacher s-a îndepărtat de Formula 1.

Nu se numără printre cei care au ţinut legătura cu Red Bull. A obţinut foarte multe în Formula 1 şi este mulţumit de ceea ce a făcut. Nu este vorba că nu este pregătit din punct de vedere fizic, pentru că s-a menţinut în formă bună, dar ar trebui să fie foarte devotat şi nu simte nevoia să facă asta. Schumacher se bucură de viaţă", a declarat ea pentru publicaţia britanică The Mirror.

Schumacher a obţinut un singur podium în cele trei sezoane ale celei de-a două perioade în Formula 1, atunci când a terminat pe locul trei pentru Mercedes în Marele Premiu al Europei de la Valencia din sezonul precedent.

Via Daily Mirror

Comentarii (6)

  • Am fost si sunt in continuare fan al lui, insa cu sinceritate si parere de rau spun ca nu mai poate omul asta tinand cont de varsta lui.De s-ar duce la RB ar fi categoric invins de vitel deci scopul revenirii sale in F1 la RB nu ar fi altul decat sa-l scoata in slavi pe fratele lui compatriot aratand si spunand tuturor fanilor F1 ca Vettel e ca un urmas al lui, un adevarat campion mondial.
    9 3
  • Bogdan
    Este o stire retarda, in genul celor care apar, intr-o proportie covarsitoare, in presa din Romania. Semn ca si la altii se poate.

    Pe de alta parte, faptul ca inca se mai scrie despre el inseamna ca numele lui inca "mai vinde".
    6 1
  • ghinionul lui schumi s fost acela ca in cei 3 ani petrecuti la mercedes a condus o caruta si nu o masina de f1. daca schumi ar veni la red bull, vettel ar egala titlurile lui michael si ar fi tare de tot. ramane de vazut...........
    8 3
  • Schumacher abia mai avea sanse la titlu in 2006, cand s-a retras. Si voi visati sa castige titluri la 44 de ani. Sau sa fi avut vreun cuvant de spus in 2010...
    Schumacher a avut perioada sa de glorie. S-a terminat. Cu siguranta iubeste F1, dar mai sunt si alte sporturi unde poate avea un cuvant de spus. DTM, WTCC, anduranta, WRC, Nascar, IndyCar etc.

    Stirea cu revenirea lui Schumacher in F1 e la fel de adevarata ca transferul lui Messi la Steaua.
    2 4
  • GrosJan
    As taia din lista DTM, WTCC, WRC, Nascar.
    Ar mai ramane IndyCar si poate anduranta insa doar in LMP1. De ce?
    Stilul de pilotaj al lui Schumi e facut pentru Open Wheel si nu functioneaza prea bine la turisme. Chiar el a recunoscut asta. Reciproca e valabila. Pana si in simracing sunt profilati pe un anumit gen de masina de curse, tot din cauza stilului.
    4 0
  • @iulianimi
    Ce spui tu e impotriva lui Schumacher de fapt...
    Un Schumacher in forma ar fi strunit caruta aia si lupta la titlu cu ea asa cum a mai facut. Plus ca a fost batut de Rosberg. E impotriva lui Schumacher sa spui ca era in forma maxima la Mercedes deci asta e forma lui dintotdeauna...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru