Schumacher exclude revenirea în motociclism

de Daniel Popescu
Luni, 15.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher nu a decis dacă va rămâne în sporturile cu motor în 2013, însă a exclus participarea în cursele de motociclism după experienţele neplăcute din 2009.

Presa internaţională speculează că Michael Schumachwer îşi va continua activitatea în sporturile cu motor şi în 2013, urmând să concureze într-o altă competiţie sau să accepte un rol de conducere din partea celor de la Mercedes.

Chiar dacă în prezent nu şi-a definitivat planurile în acest sens, germanul a exclus ipoteza de a reveni în cursele de motociclism.

"Motociclismul este distractiv, dar mai periculos decât Formula 1. Sunt foarte dornic să învăţ, iar asta înseamnă că nu voi mai face motociclism", a declarat septuplul campion mondial pentru publicaţia germană Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Urmareste Automarket
Schumacher se referă la faptul că experienţele sale anterioare pe motociclete nu au fost încununate de succes.
El a participat în mai multe curse şi sesiuni de teste pe parcursul celor trei ani în care a absentat din Formula 1, însă a suferit mai multe accidente uşoare, iar în 2009 a fost la un pas de un accident cu urmări grave.

Via GMM

Comentarii (8)

  • x_zone
    el tractoristo ...eu zic sa te faci buldozerist :))
    3 43
  • Nu mai tine vrajeala..marele champion...s-a dus Briatore si Todt...
    1 9
  • OffTopic - @x_zone:Te inteleg perfect ca nu esti fan Schumacher,nici eu nu sunt,dar chiar sa-l numesti tractorist?Pana la urma omul a demonstrat ca e un pilot mare(ma rog,a fost un pilot mare).Afirmatiile astea stupide si nesustinute de argumente ma enerveaza cel mai mult pentru ca iti arata exact caracterul si inteligenta unui om.Daca mai mentioneaza niste argumente il mai ierti si mai poti spera ca nu e chiar un idiot,ca pana la urma omu' pare sa fi gandit ceva inainte de a se apuca de scris,dar cand nu argumenteaza deloc si foloste niste cuvinte injositoare atunci e grav,atunci nu mai poti spera deloc ca ar fi ceva in capul lui;pur si simpu stii:omu' e-un tampit!
    OnTopic - Cel mai bine,atat pentru el cat si pentru F1,ar fi sa sustina piloti tineri si sa le impartaseasca din experienta sa pentru a-i ajuta sa creasca si sa se formeze ca niste profesionisti adevarati inca de tineri.Parerea mea!
    10 2
  • Schumacher-Formula 1
    nu, oare de ce face asta??? eu vad ca merge parka perfect performantele sale... Se vede clar ca M_AMG e praf si nu performantele sale. Ii trebuie doar o masina competitiva ca ar lua si podiumuri. Oare de ce nu cauta discutii cu o echipa buna si nu cu "cursanti" de tip M_AMG care abia se invata a insuruba roata de monopost. Imi pare foarte rau ca pleaca din F1 fara a dovedi ca intradevar merita sa mearga mai departe si ca e la fel de bun. Chiar si in acest sezon a dovedit-o atunci cind a avut si o masina competitiva. Va zic sincer mai sint nume prin sport care poarta numele de "schumacher" insa cind aud acest nume indata imi suna in cap "Formula 1", deci "Schumacher" este o asociere a F1. Am sperat ca va fi in acest mare "circ" si in generatiile care urmeaza a f1 de anul viiitor si 2014, care vor avea schimbari majore si el fiind pilotul care a trecut prin toate etapele f1. Nu stiti voi cit regret de tare pu ca el pleaca, nu va pot reda indispunerea mea.
    2 1
  • @Schumacher-Formula 1:Mi se pare normal sa iti para rau dupa el,dar incearca sa-ti imaginezi ca totusi are o varsta.Nu zic ca nu ar mai putea s-o tina in ritmul asta inca vreo 2 ani,dar nu poate nici sa stea pana la 60 de ani intr-un monopost.Daca tie iti e greu imagineaza-ti cat de greu trebuie sa-i fie lui:trebuie sa renunte la ceva ce iubeste si la care a fost cel mai bun din istorie!Nu sunt mare fan Schumacher din motive pur subiective,dar probabil ca e mai bine pentru el sa se retraga ACUM.Oricum va trebui sa o faca odata si-odata!Repet,probabil ar trebui sa ajute la dezvoltarea noilor talente,sa transforme tineri talentati in adevarate legende asa cum e el.Poate sa faca asta pentru ca are multa experienta si e si un om foarte inteligent.
    0 0
  • Schumacher-Formula1:nu esti singurul care regreta ca Schumacher se retrage :( - mie imi pare si mai rau
    0 0
  • NICI N-AI IDEE
    0 0
  • Cand era la Beneton nu mi-a placut de Schumi, dar odata cu venirea la Ferarri; Faptul ca a dezvoltat o masina respectiv o echipa m-a facut sa tin cu el. Chiar daca la sfarsit a ucis spectacolul. Putini fani stiu si stiau cata munca era in spatele acelor rezultate. Si ca de multe ori chiar statea non stop aproape de pista, respectiv pe ea. Ei mancatul asta n-ui chiar asa!....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru