Schumacher, flatat să concureze cu casca de aur la Spa

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 30.08.2011
Michael Schumacher şi-a exprimat flatarea de a concura cu o cască specială placată cu aur în cursa care a marcat 20 de ani de la debutul său în Formula 1.

Michael Schumacher a utilizat pe parcursul Marelui Premiu al Belgiei o cască specială produsă de Schubert, care a fost placată cu aur şi inscripţionată cu cele şapte titluri mondiale cucerite de german în Formula 1. Septuplul campion mondial a admis că a fost impresionat de gestul făcut de producătorul său de căşti pentru a marca două decenii de la debutul sau în Marele Circ.

"Sunt extraordinar de flatat că Schuberth îmi dedică o astfel de cască. Placarea cu aur ca omagiu pentru debutul meu din urmă cu 20 de ani la Spa şi anii de aur care au urmat - asta este o idee mare şi o expresie a parteneriatului puternic care durează deja de ceva timp", a declarat el pentru site-ul oficial al echipei Mercedes GP.

SchubertH a anunţat că va produce o serie limitată de 20 de căşti replică placate cu aur semnate de Schumacher, una pentru fiecare an petrecut în sport. De asemenea, alte replici pictate cu aur vor fi disponibile pentru achiziţionare în magazinul online al producătorul de căşti.

Iată cum a realizat Schuberth casca pe care Schumacher a purtat-o în Marele Premiu al Belgiei:

 

Via | Mercedes GP

Comentarii (4)

  • simona
    Daniel Popescu
    ha! ha! ha!
    e buna critica, nu-i asa? te-ai corectat!
    am avut dreptate si cu cenzura, primul meu comentariu a disparut, desigur tu "nu stii nimic" despre asta :)))
    9 1
  • Ciprian
    Nu e placata cu aur, ci este foita de aur pe asa, la fel cum se pun pe icoane. Speram la Monza sa fie macar pe 5 sau mai sus.
    5 0
  • florin
    simona
    in sfarsit o fata interesata de F1, mi-ar placea sa vb mai multe ... pa pa
    0 0
  • cipib
    uite ca a fost pe 5
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru