Schumacher, implicat in salvarea Honda?

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 05.01.2009
Ross Brawn incearca sa-l convinga pe Michael Schumacher sa colaboreze cu Honda Racing pentru a putea atrage investitori la echipa, potrivit unor surse neoficiale.

Zvonurile legate de viitorul echipei Honda Racing continua sa apara la orizont, in timp ce investorii strategici care sa preia echipa se lasa asteptati.

Desi sefii echipei Honda sustin ca exista cateva oferte concrete pentru achizitionarea echipei, publicatia online grandprix.com sustine ca Ross Brawn a discutat cu Michael Schumacher despre o posibila colaborare intre cele doua parti.

Seful Honda spera ca va reusi sa gaseasca mult mai usor un cumparator pentru echipa in cazul in care septuplul campion mondial va prelua o functie oficiala de conducere la Brackley.

Schumacher ar putea fi tentat sa lucreze pentru Honda datorita colaborarii excelente pe care a avut-o cu Ross Brawn la Ferrari, dar si datorita facilitatilor impresionante de care dispun japonezii la fabrica de la Brackley. Mai mult decat atat, noua echipa va fi nevoita sa gaseasca un nou furnizor de motoare, iar alegerea cea mai simpla este Ferrari, echipa pentru care germanul a cucerit 5 titluri mondiale.

Informatiile nu au fost confirmate in mod oficial de niciuna dintre cele doua parti, insa Honda spera sa anunte noul proprietar al echipei cel mai tarziu la finalul acestei luni.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru