Schumacher, încrezător că va obţine un rezultat bun în Ungaria

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 27.07.2010
Michael Schumacher este încrezător că Mercedes GP va fi capabilă să obţină un rezultat important în Marele Premiu al Ungariei.

Mercedes GP a continuat evoluţiile modeste şi în Marele Premiu al Germaniei, acolo unde Nico Rosberg şi Michael Schumacher au terminat la peste un tur în spatele învingătorului.

Rezultatul a fost cu atât mai dezamăgitor cu cât prestaţiile din antrenamente indicau un spor de performanţă vizibil, însă Schumacher îşi îndeamnă echipa la calm şi anticipează că va fi capabil să-şi îmbunătăţească rezultatele în acest weekend pe circuitul de la Hungaroring.

"Marele Premiu al Germaniei a fost în mod clar dezamăgitor pentru noi, dar am văzut o varietate de performanţe din partea echipei noastre pe parcursul ultimelor curse. Acestea fiind spuse, voi merge în Ungaria cu o sentiment pozitiv. Este clar că trebuie să înţelegem monopostul mai bine, iar circuitul de la Budapesta şi timpul pe care îl avem pentru a evalua update-urile aş trebui să ne ajute în această privinţă".

"Aşa cum am spus şi după ultima cursă, trebuie să rămânem calmi, să ne uităm la toate detaliile şi să analizăm performanta pentru a învăţa cât mai multe lucruri din astfel de weekenduri.

Aceasta este abordarea potrivită pentru a îmbunătăţi situaţia, ceea ce s-ar putea întâmpla în acest weekend în Ungaria", a precizat septuplul campion mondial.

La capătul primelor 11 curse din acest an, Schumacher ocupa locul 9 în clasament cu 38 de puncte, în timp ce coechipierul sau Rosberg este pe locul 6 cu 94 de puncte.

Via | Mercedes GP

Comentarii (5)

  • La cata incredere a avut Schumacher pana in prezent, trebuia sa aibe cel putin 300 de puncte(asta in cazul in care se puncta increderea)
    Sa speram ca o sa vina si ziua in care o sa ne arate ca a meritat sa avem incredere in el.
    13 2
  • coman norbert
    incredere
    Schumi la fiecare start de cursă a depășit măcar 2, 3 adversari, dar pe urmă mașina nu la ajutat. Aici vedem pilotul! Și depășirile la start au fost cursă de cursă, deci nu o întâmplare. Omul acesta cu o masină bună este periculos.
    13 2
  • anul viitor
    Declaratii tip Ross Brawn cand Honda mergea prost. Nu poate declara ca nu are nici o sansa pentru un rezultat bun. Mai vedem peste un an. Sunt sigur ca Mercedes lucra de cel putin 2 luni la masina 2011.
    1 1
  • Diesel
    7 titluri!
    Are toate atuurile ca la anul sa faca performanta. Succes mult!
    4 1
  • coman norbert un vot+aplauze!!!
    corect...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru