Schumacher, încrezător într-un rezultat pozitiv la Nurburgring

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 15.07.2011
Michael Schumacher este optimist că poate obţine un rezultat favorabil în faţa propriilor suporteri în cursa din Germania datorită progreselor înregistrate de Mercedes GP.

După un început relativ modest de sezon, Mercedes GP a terminat cu ambii piloţi în puncte în Marele Premiu al Marii Britanii, performanţă atribuită unui nou sistem de evacuare.

Şeful Ross Brawn a dezvăluit că sistemul de evacuare va fi îmbunătăţit permanent până la finalul sezonului, motiv pentru care anticipează progrese constante, iar acest lucru îl încurajează şi pe Michael Schumacher să obţină un rezultat cât mai bun în Marele Premiu al Germaniei de la finalul săptămânii viitoare.

"Am văzut câteva îmbunătăţiri pe parcursul weekendului de la Silverstone cu noul nostru sistem de evacuare, alături de îmbunătăţiri privind gestionarea pneurilor, aşa că mergem în următorul weekend de cursă cu sentimente pozitive adăugate la spiritul nostru de luptă. Cu siguranţă vrem să le arătăm fanilor noştri cel mai înalt nivel de performanţă posibil", a declarat germanul în cadrul unui preview pentru cursa de la Nurburgring.

Coechipierul său Nico Rosberg speră ca noile upgrade-uri introduse de ingineri să permită echipei să se apropie şi mai mult de plutonul fruntaş al Formulei 1.

"Sper să putem face un nou pas înainte cu noul nostru pachet şi să micşorăm puţin diferenţa faţă de primele poziţii.

Va fi interesant să pilotez în faţa publicului numeros din Germania şi sper să vadă performanţe bune din partea mea şi a monopostului nostru", a precizat el.

Mercedes GP a urcat pe locul patru în clasamentul constructorilor după cursa de la Silverstone, surclasându-i pe rivalii de la Renault.

Via | Mercedes GP

Comentarii (8)

  • De putut,poate
    Hai cu podiumul ala odata ca ne-am plictisit.In ultimele doua curse a avut ghinion,sper sa aibe putin noroc la Nurburgring.
    10 2
  • mercedes
    dupa parerea mea, tocmai la anul o sa vedem un monopost performant marca mercedes. iar pana atunci ma multumesc cu ce are schumi, sper sa nu mai gafeze,,,,,,,,
    8 2
  • vettel
    io cred fara gluma si misto ca vettel o sa cistige sigur urmatoarea cursa asa ca mai lasa-ti vrajeala cu sumi ca el nu mai poate.sa dus vremea lui.
    6 17
  • vettel
    SEBASTIAN VETTEL E CEL MAI TARE DEGEABA VISATI VOI ASTIA CARE TINE-TI CU SUMI A FOST SI EL ODATA ACUM SA NE MAI LASE-N PACE
    5 20
  • Alex2011
    SCHUMACHER
    Lasa abureala schumacher nu degeaba e de 7 ori campion mondial,in anii 90 daca debuta vettel nu castiga titlul fara atatea electronica cat este acum in f1,imediat un copil o sa conduca cu telecomanda masina din boxe,cursele de alta data s-au dus.
    9 2
  • @abureala
    Daca nu ai fi analfabet poate ti-am lua in seama opinia.
    13 1
  • cobra
    good pointed ;)
    3 2
  • hellboy
    @abureala999
    In primul rand invata si tu romana asta grea, in al doilea rand, nu te mai uita la F1, pt ca oricum nu intelegi nimic....
    Schumi o faca o figura frumoasa anul viitor, acum fac progrese pt. dezvoltarea noului monopost.
    Sa nu uitam ce a facut neamtul impreuna cu Brown si Jean din Ferrari.... doar a ridicat masina de la jumatatea clasamentului la masina nr. 1 in F1.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru