Schumacher, invins de Ekstrom in finala Cursei Campionilor

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 04.11.2009
Michael Schumacher a pierdut finala Cursei Campionilor de la Beijing in fata dublului campion de DTM Mattias Ekstrom.

Stadionul Olimpic din Beijing a gazduit miercuri editia 2009 a Cursei Campionilor, oferind un spectacol de inalta calitate prin prezenta celor mai buni piloti din sporturile cu motor.

Finala i-a adus fata in fata pe septuplul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher si pe dublul campion de DTM Mattias Ekstrom. Suedezul s-a impus in prima cursa la o diferenta de numai 0.1 secunde de rivalul sau si a triumfat fara emotii si cea de-a doua runda, castigand astfel pentru a treia oara Cursa Campionilor.

Ekstrom a dominat autoritar competitia, castigand toate cursele in care a luat stratul, in ciuda faptului ca i-a avut ca adversari in sferturi pe Tom Kristensen, multiplul castigator al cursei de 24 de ore de la Le Mans si in semifinale pe noul campion mondial al Formulei 1, Jenson Button. La randul sau, Schumacher a trecut in sferturi de Mikko Hirvonen si de vicecampionul Formulei 1, Sebastian Vettel.

Schumacher si Vettel se pot consola insa cu faptul ca au castigat Cupa Natiunilor din cadrul Cursei Campionilor, competitie ce a avut loc marti tot pe Stadionul Olimpic din Beijing.

Via | Race of Champions

Comentarii (9)

  • EKSTROM-campionul campionilor
    Unde ai fost pina acum sa n-e bucuri sufletele, omule?!?!?!.Saracu Schumi ,ptr. prima data mi-a fost mila de el.Avea o fata de vitel !!!!L-ar fi batut si Vettel daca nu gresea acolo.ORICUM PINA LA ADINCI BATRINETI CISTIGA SI EL ODATA.Nu se va lasa pina nu o sa-si indeplineasca visul.Asta mi-a placut itotdeauna la Schumi, incrincenarea cu care cauta intotdeauna victoria.Poate doar Senna il depasea.Pacat ca un pilot ca Ekstrom nu a fost cooptat intr-o echipa capabila sa cistige curse in formula 1.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @LOL Hasu este nebun
    Adica un pilot care concureaza a castigat la 0.1s in fata unui pensionar??? LOOOOOOL Hasu fugi si ia niste Lecitina repede, ne facem griji pentru sanatatea ta mintala!
    0 0
  • corect
    Ekstrom este de nationalitate maghiara (nu suedeza)
    0 0
  • care pensionar, nebunule....
    ....speri tu ca o sa vina alaturi de ciclop sa faca echipa cu el si sa omoare formula 1.Vezi ca si el a cazut in cap cu motocicleta.Esti dus omule...
    0 0
  • NeoGalaxy
    @clau.dios
    Te inseli nu este de nationalitate maghiara. Este suedez de nationalitate suedeza.
    0 0
  • da..
    a dreptate neo am incurcat (sorry)
    0 0
  • @hasu
    sa nu incurcam oalele . Daca se descurca in DTM nu neaparat se descurca si in F1 . Un exemplu clar e Mika Hakkinen care a fost un pilot "de pluton " in DTM .
    0 0
  • Hmmm!
    Sal,referitor la subiectul cu schumi scris de hasu,daca mai exista Senna nu exista pilot sa il depaseasca sau sa-si puna in cont vre-un titlu de campion.Sper ca nepotul lui sa calce pe urmele marelui campion din lume Ariton Senna.Numai bine :)
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Comparatii
    Intre DTM si Formula 1... singura asemanare este ca se conduc autovehicule cu 4 roti. In rest... diferente masive intre cele 2 clase.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru