Schumacher isi reafirma sprijinul pentru Todt

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 14.10.2009
Michael Schumacher considera ca Jean Todt va aduce numeroase schimbari in cadrul FIA si sustine ca francezul nu va fi un continuator al politicilor lui Max Mosley.

Jean Todt a primit un nou vot de incredere din partea lui Michael Schumacher cu numai 9 zile inainte de alegerile pentru noul presedinte al FIA. Septuplul campion mondial sustine ca francezul va schimba radical structura FIA si a negat speculatiile privind continuarea politiicii adoptate de actualul presedinte Max Mosley.

"Stiu ca unii oameni spun ca presedintia lui Todt ar fi o continuare a conducerii lui Mosley. Tot ce pot sa le spun acestor oameni este ca nu il cunosc pe Todt. Are propriile sale cunostinte, propria sa agenda si propriul sau stil de conducere. Din experienta mea, el va implementa planurile sale pentru FIA in propriul sau mod, ca un jucator de echipa", a precizat Schumacher in cadrul unei scrisoari adresate membrilor cluburilor auto afiliate la FIA.

In plus, Schumacher este increzator ca Todt este persoana potrivita sa aduca schimbarile necesare pentru forul mondial, urmand ca relatiile cu echipele din Formula 1 sa fie armonioase.

Alegerile pentru noul presedinte al FIA vor avea loc pe 23 octombrie.

Via | Autosport

Taguri: Schumacher, Todt

Comentarii (2)

  • ....
    Ce sa spun,doar n-o sa-l critice pe cel caruia ii datoreaza citeva titluri.
    0 0
  • Cine, cui datoreaza?
    Cine il pune pe Todt peste Schumi sa-si aduca aminte unde era Ferrari in 1995, in mlastina, dupa 15 ani fara titluri. Sefii Ferrari si-au dat seama ca, daca vor sa ajunga iar in varf, trebuie sa-i aduca pe cei mai buni, si a inceput cu Todt, care, fara Schumi, Brawn si altii, nu ar fi facut mare branza, cat e el de Napoleon cel mic. Doar dupa 4 ani grei echipa a ajuns in fata. Cand a venit Schumi Ferrari avea inca motor V12, daca va mai amintiti. Ptr Schumi ar fi fost mai simplu, fiind pilot Mercedes (atunci) sa treaca spre McLaren sau sa ramana la Beneton care pusese mana pe motorul Renault in 1995.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru