Schumacher, lider în testele de la Jerez

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 11.02.2011
Michael Schumacher a stabilit timpul de referinţă în dimineaţa celei de-a doua zile de teste de pe circuitul de la Jerez.

Michael Schumacher a spulberat predicţiile negative ale presei internaţionale apărute după rezultatele modeste ale celor de la Mercedes GP în prima zi de teste de la Jerez.

Septuplul campion mondial a stabilit în această dimineaţă cel mai bun timp pe circuit, după ce a fost cronometrat cu 1:20.352, timpul său fiind însă cu numai 0.061 secunde mai bun decât cel realizat de fostul său coechipier de la Ferrari, Felipe Massa.

Între timp, următoarele poziţii sunt ocupate de Jaime Alguersuari (Toro Rosso), Mark Webber (Red Bull) şi Jenson Button (McLaren).

Presa internaţională a speculat joi că noul monopost Mercedes GP nu este foarte competiv după ce Nico Rosberg a terminat la peste trei secunde în spatele liderului Felipe Massa, însă pe de altă parte nici timpii generali obţinuţi vineri de Schumacher nu sunt foarte buni. Atunci când a ieşit pe pistă pentru stinturi relativ lungi, germanul a fost constant mai lent decât rivalii de la Red Bull şi Ferrari.

Rosberg a explicat însă aceşti timpi prin faptul că Mercedes GP utilizează în realitate un monopost intermediar.

"Acesta este un monopost intermediar. Nu are prea multă legătura cu monopostul pe care îl vom avea în Bahrain", a precizat Rosberg.

Iată clasamentul testelor de la Jerez valabil la ora 14:40:

 

1  Schumacher Mercedes  1m20.352s
2  Massa Ferrari  1m20.413s  +0.061
3  Alguersuari Toro Rosso  1m21.506s  +1.154
4  Webber Red Bull  1m21.613s  +1.261
5  Button McLaren  1m21.614s  +1.262
6  Perez Sauber  1m21.857s  +1.505
7  Sutil Force India  1m22.445s  +2.093
8  Maldonado Williams  1m22.591s  +2.239
9  Petrov Renault  1m23.041s  +2.689
10  Trulli Lotus  1m23.216s  +2.864
11  Glock Virgin  1m25.874s  +5.522

Comentarii (81)

  • sper
    "Acesta este un monopost intermediar. Nu are prea multă legătura cu monopostul pe care îl vom avea în Bahrain"

    sper sa fie asa, pentru ca uzeaza teribil cauciucurile
    18 0
  • Michael Schumacher
    Presa internaţională a speculat joi că noul monopost Mercedes GP nu este foarte competiv după ce Nico Rosberg a terminat la peste trei secunde în spatele liderului Felipe Massa, însă pe de altă parte nici timpii generali obţinuţi vineri de Schumacher nu sunt foarte buni.

    Atunci când a ieşit pe pistă pentru stinturi relativ lungi, germanul a fost constant mai lent decât rivalii de la Red Bull şi Ferrari.
    E gresit .

    Ferrari si Red Bull a facut "curse" de 10 ture , pe cand Schumy a facut "curse" de 15-20 de ture.
    12 3
  • Shumi
    He's simply the best ! Better than anyone !
    23 8
  • Fangio
    "Schumacher, après 18 tours de course, tourne en 1:25 voir 1:26. Sa Mercedes GP n'est clairement pas bonne sur un rythme de course. Ses pneus sont complétements abîmés."

    Folositi google daca nu stiti limba. Reveniti-va, sunt niste teste. Mercedes e inca departe.
    12 14
  • Iata... i-a iesit si lui o data
    A avut vant din pupa: si-a intins panza de paianjen!!! :D
    17 17
  • ayrton4ever
    he's the player?
    Linistiti-va va rog....cum a reusit Schumacher un tur rapid....cum domnul Daniel posteaza cu litere mari.....:D
    7 16
  • Altadata era stire de senzatie cand Schumacher NU reusea cel mai bun timp.
    7 6
  • II ca si jucat campionatul
    A reusit sa obtina un timp decent si acum deja sunt unii care il vad in mare forma pentru tot sezonul. Cred ca de pe acum putem spune ca va fi campion fara nici o ezitare ;))
    6 13
  • Mavric
    @GHiri
    Voleseste te rog verbul "a putea" la singular in fraza "...putem spune ca va fi campion fara nici o ezitare" pentru ca nu uita ca mai e "Schumacher" campion mondial si cu o forma fizica mai buna tinand cont de tineretea ce-l ajuta
    3 11
  • Mavric
    Corectare
    "Foloseste"
    0 8
  • Schumacher...
    ...este acolo dar ceea ce vedem noi in zilele de teste nu e concludent, rabdare pana la prima cursa, respectiv primele calificari.

    Faptul ca un "mos" de 42 de ani este inca in satre sa fie primul intr-o zi de testari nu dovedeste ca va fi campion mondial (minti sclipitoare ce sunteti) ci mai degraba dovedeste ca unii l-ati hulit degeaba cand spuneati ca e prea batran sa mai scoata ceva din el. E, uite ca se poate!
    24 4
  • scuze urmaresc de mult chestiile ce se vb. aici dar dar 99,9 la suta nu au nici o legatura cu sportul
    7 1
  • Mavric
    @vw-tr
    S nu mai scoata nimic inseamna sa fie mort, dar tine seama si de momentul in care a scos acel ceva: numai in teste nu in curse!
    2 11
  • timpi de acum cred ca stie toata lumea sun irelevanti.nu cred ca se chinuie cineva sa scoata cel mai bun timp pe circuit si greii inca nu au iesit
    3 2
  • e o parere poate gresesc
    2 3
  • flo a scris:
    "e o parere poate gresesc"

    Uite cum isi lasa unii marja de eroare cand vine vorba de Schumacher .... asta spune totul.

    Bine, nu mai are cum sa fie Schumacher de acum 15 ani dar timpii inca il recomanda pentru a fi pilot F1. Da si timpii de acum un an. La alte echipe sunt diferente mai mari intre piloti si nu a fost concediat niciunul pe acest motiv.
    5 1
  • Pentru "Dastapti"
    Tot pentru "Dastapti"
    Tot ce e scris aici la sfarsitul sezonului va fi o placere sa folosesc pentru a va face de ras atunci cand "bosorogul" va ridica titlul nr 8, iar eu voi fi in Brazilia sa am cu ce sa va dau peste nas la intoarcere. Are tot ce-i trebuie sa fie campion. "Schumacher intotdeauna isi indeplineste obiectivele" Si cand el arata incredere de acum, se si intampla. Ce sa stiti voi, care criticati, despre mentalitatea de invingator. Va spun eu, ce stiti: nimic. Ca daca ar stii vreunul care critica ce e un invingator, ar impartasii impresii de la Mari Premii la care au fost, macar, nu pareri stupide, frustrate. Daca iubiti asa mult Formula 1, iubiti-o bucurandu-va live de spectacol, nu criticand piloti cu realizari remarcabile in F1 din fotoliul din living in fata TV-ului, cu sticla de cola sub nas si tigarea intre degete.
    12 1
  • 123
    123...campionul!!!
    6 1
  • stiu ca sunt doar teste dar schumy arata bine in aceasta masinuta,si daca il ajuta masina el trage cu dinte stim cu toti ca e capabil de multe lucruri frumoase si spectaculoase prin 2003 - 2004 a facut cea ce parea imposibil adik la recorduri si curse impecabile asa ca fratilor nu judecati ce nu ati vazut inca !!!!!
    9 0
  • dinti
    5 1
  • salutare
    mare surpriza ar fi sa repete performanta de azi si in Bahraim,pana atunci insa e o dovada ca mai miscamainutele pe volan!
    9 3
  • eu ziceam ca unii al vad deja cu al 8-lea titlu dupa doua sesiuni de teste, la prima sesiune a fost campion alonso,pana azi dimineata a fost masa dar cel mai mare e totusi sumy pt ca el a terminat astazi pe locul unu .poate totusi asteptam pana maine vedem ce fac si copii astia noi nu de alta dar sa le acordam si lor o sansa nu doar sunt toti piloti de f1 cu sau fara bani
    2 1
  • fara suparare e devreme sa aratam de pe acuma cine va va fi campion doar pt. ca a iesit lider intr-o zi la teste dar speranta moare ultima .sumy este incontestabil campionul formulei dar cu o masina foarte. foarte buna vedeti poate sa iasa campion si un buton sau de ce nu un barichelo
    2 2
  • @flo
    Cu o masina buna Barrichello a ratat de mai multe ori campionatul (ferrari, brawn gp), deci nu e chiar asa cum zici tu. Schumacher e foarte bun cu o masina foarte buna dar el munceste 1 sau mai multi ani pentru a-si face acea masina. El nu aterizeaza undeva unde masina e deja foarte buna. De asta insist eu sa nu-l scoatem din carti pe Schumi, mai are anul acesta si anul viitor de contract. Experienta acumulata in toti acesti ani o sa scurteze perioada de pregatire a monopostului, sper doar sa primeasca ajutor pe masura implicarii sale din partea echipei. Eu sunt constient ca a fi campion a 8-a oara este un scop aproape irealizabil insa sper sa-l vad batandu-se acolo sus si, de ce nu, castigand curse!
    10 2
  • SCHUMY
    FORZA SCHUMY anul acesta el va campion mondial
    5 3
  • Mclaren
    Incredibil ca Jenson este la nici o secunda de masina Ferrari avand in vedere ca Jenson acum in prima zi a verificat doar sistemele si s-a acomodat cu KERS-ul si aripa spate fara sa forteze sau sa lucreze la set-up. Mp4-26 trebe sa aibe potential. Vom vedea la cealalra sesiune de teste cand vor face si ei peste 100 de tururi si vor forta un pic masina. Hai ca anul asta Lewis ii manaca pe paine pe ferraristi. Hai Lewis cu victoria.
    2 15
  • Mercedes GP poate fi surpriza din acest an. Se dezvolta aceasta masina de pe la mijlocul lui 2010 asa cum a facut si cu Brown GP. Vom vedea.
    8 2
  • *cealalta
    ..
    1 6
  • Schumi
    bv shumi,asta e shumi care il stim....maine debia astept pe alonso sa vad ce face:D
    9 0
  • Parca-l vad maine pe Rosberg ca bate timpul lui Schumacher.
    4 8
  • @Nico
    Parca nu-l vezi maine pe Rosberg... Din cate stiu eu, maine e tot Schumi :P
    8 2
  • Poate ca spre deosebire de ceilalti care au testat, Shumacher a fortat un timp foarte bun cu setari pentru asta ca sa mai invie sperantele fanilor ca sa iasa banu gros in continuare. Schum va pleca din F1 cand nu va mai aduce numele sau bani.
    4 5
  • Atunci...
    mai este foarte mult! Dacă Schumi pleacă doar când numele său nu mai aduce bani, mai trec vreo 20-30 de ani.

    Ptr mine ziua în care acest om părăsește Marele Circ va fi o zi tristă, pentru că el este Formula 1 pe care o iubim, el este zeul venit din generația celor mari, ultimul reprezentant al "vârstei de aur", vremuri în care zeii călcau alături de oameni în arenă.
    Cred că între anii '85-'95 Formula 1 a atins punctul culminant, nume precum Senna, Prost, Mansell, Piquet și Schumacher spun totul despre acea perioadă.
    10 5
  • rezultate ziua a-3-a jerez
    TESTING TIMES1. Mark Webber, Red Bull, 1:19.299, 115 Laps
    2. Fernando Alonso, Ferrari, 1:20.115, 132 Laps
    3. Jenson Button, McLaren, 1:20.394, 101 Laps
    4. Nico Hulkenberg, Williams, 1:21.432, 138 Laps
    5. Michael Schumacher, Mercedes GP, 1:21.437, 79 Laps
    6. Robert Kubica, Renault, 1:21.916, 100 Laps
    7. Adrian Sutil, Force India, 1:21.939, 69 Laps
    8. Kamui Kobayashi, BMW Sauber, 1:22.228, 28 Laps
    9. Jaime Alguersuari, Toro Rosso, 1:22.564, 120 Laps
    10. Lucas di Grassi, Virgin, 1:23.504, 34 Laps
    11. Heikki Kovalainen, Lotus, 1:23.521, 68 Laps

    ora 11:40
    2 7
  • kubica
    nu am gresit eu,asa am luat de pe acel site,imi apare kubica...imi pare rau....nu stiu cine este pt renault...
    1 4
  • pt...@johnny_f1
    Mama ei de atentie!
    Pai tu ai luat timpul de anul trecut...jumatate din pilotii pe care i-ai pus tu nici nu testeaza astazi...
    4 0
  • Pt...toata lumea...
    Adevaratii timpi de azi...11:50 ora Romainei...
    1 Kobayashi Sauber 1m21.242s
    2 Alonso Ferrari 1m21.528s +0.286
    3 Schumacher Mercedes 1m21.685s +0.443
    4 Buemi Toro Rosso 1m21.790s +0.548
    5 Hamilton McLaren 1m22.057s +0.815
    6 Vettel Red Bull 1m22.089s +0.847
    7 Kovalainen Lotus 1m22.950s +1.708
    8 Barrichello Williams 1m23.063s +1.821
    9 Di Resta Force India 1m23.635s +2.393
    10 Heidfeld Renault 1m24.591s +3.349
    11 d'Ambrosio Virgin 1m25.471s +4.229

    All timing unofficial. Updated: 09:49 GMT
    4 0
  • pt...@johnny_f1
    ...
    Stai linistit colegu'...Alonso al tau tot pe 2 e!
    1 4
  • @pt...johnny_f1
    stiu,dupa am vazut Nico Hulkenberg, Williams si mi`am dat seama ca e gresit,si am dat acolo la raporteaza un abuz ca sa mi`l stearga....imi cer scuze dar n`am fost atent;))
    6 0
  • Alo are primul timp deocamdata
    1 0
  • teste jerez-ora 13:22
    1. Alonso Ferrari 1:20.493m
    2. Kobayashi Sauber 1:21.242m
    3. Schumacher Mercedes 1:21.442m
    4. Vettel Red Bull 1:21.685m
    5. Buemi Toro Rosso 1:21.790m
    6. Heidfeld Renault 1:21.849m
    7. Hamilton McLaren 1:22.057m
    8. Kovalainen Lotus 1:22.793m
    9. Barrichello Williams 1:23.063m
    10. Di Resta Force India 1:23.635m
    11. D'Ambrosio Virgin 1:25.471m



    hai ca asta sunt bune:))
    6 0
  • teste jerez-ora 13:22
    1. Alonso Ferrari 1:20.493m
    2. Kobayashi Sauber 1:21.242m
    3. Schumacher Mercedes 1:21.442m
    4. Vettel Red Bull 1:21.685m
    5. Buemi Toro Rosso 1:21.790m
    6. Heidfeld Renault 1:21.849m
    7. Hamilton McLaren 1:22.057m
    8. Kovalainen Lotus 1:22.793m
    9. Barrichello Williams 1:23.063m
    10. Di Resta Force India 1:23.635m
    11. D'Ambrosio Virgin 1:25.471m



    hai ca asta sunt bune:))
    6 0
  • salutare
    unde pot vedea si eu timpi
    0 0
  • @salutare
    http://www.f1today.nl/live-update/2011/02/12/circuito-de-jerez.html
    0 0
  • @salutare
    http://ticker.auto-motor-und-sport.de/
    0 0
  • UPDATE
    S-a mai apropiat iar Schumacher!
    1 Alonso Ferrari 1m20.493s
    2 Schumacher Mercedes 1m21.054s +0.561
    3 Kobayashi Sauber 1m21.242s +0.749
    4 Vettel Red Bull 1m21.574s +1.081
    5 Buemi Toro Rosso 1m21.790s +1.297
    6 Heidfeld Renault 1m21.849s +1.356
    7 Hamilton McLaren 1m22.057s +1.564
    8 Kovalainen Lotus 1m22.793s +2.300
    9 Di Resta Force India 1m22.945s +2.452
    10 Barrichello Williams 1m23.063s +2.570
    11 D'Ambrosio Virgin 1m25.471s +4.978

    All timing unofficial. Updated: 11:56 GMT
    4 0
  • mersi mult
    2 0
  • Info
    15:
    1 F.Alonso F. Alonso Ferrari Ferrari 1:20.493 1:20.493 +-.--- +-.--- 56 56
    2 2 M.Schumacher M. Schumacher Mercedes GP Mercedes 1:21.054 1:21.054 +-.--- +-.--- 55 55
    3 3 K.Kobayashi K. Kobayashi Sauber Sauber 1:21.242 1:21.242 +-.--- +-.--- 51 51
    4 4 S.Vettel S. Vettel Red Bull Red Bull 1:21.574 1:21.574 +-.--- +-.--- 61 61
    5 5 L.Hamilton L. Hamilton McLaren McLaren 1:21.584 1:21.584 +-.--- +-.--- 21 21
    6 6 S.Buemi S. Buemi Toro Rosso Toro Rosso 1:21.790 1:21.790 +-.--- +-.--- 53 53
    7 7 N.Heidfeld N. Heidfeld Lotus Renault Lotus Renault 1:21.849 1:21.849 +-.--- +-.--- 36 36
    8 8 H.Kovalainen H. Kovalainen Team Lotus Team Lotus 1:22.793 1:22.793 +-.--- +-.--- 37 37
    9 9 P.Di Resta P. Di Resta Force India Force India 1:22.945 1:22.945 +-.--- +-.--- 46 46
    10 10 R.Barrichello R. Barrichello Williams Williams 1:23.063 1:23.063 +-.--- +-.--- 28 28
    11 11 J.D'Ambrosio J. D'Ambrosio Virgin F1 Virgin F1 1:25.471 1:25.471 +-.--- +-.--- 45 45
    2 0
  • Mașină grea
    Schumi spune că timpul de ieri a fost făcut cu o mașină relativ grea.
    Sursa:
    http://www.f1hirek.hu/hir/Schumacher__Nem_konnyu_autoval_ertem_el_a_legjobb_idot_201102121025
    5 2
  • Info
    heidfeld trece pe 2: 1:20:942
    2 1
  • amintirile
    speculati si sperati...pana la start
    Fani disperati schumacher.///mai imbatati-va cu apa rece pana incepe campionatul..... si va veti lovi de realitate...il veti mai vedeam pe neamtz pe locul 1 numai in cursele inregistrate....move on..stiti bine in adancul inimii voastre ca traieste din amintiri...acum pe langa o varsta inaintata...chiar are concurenta...nu doar pe cascadorul Montoya pe coaja aia de williams sau raikkonen care termina la Mclaren 2 curse din 6...
    4 12
  • @coman_norbert
    Frumos din partea ta dar limba aia chiar n-o stiu. Data viitoare poate reusesti sa dai niste link-uri care folosesc limbi de circulatie mai mare.
    2 2
  • UPDATE-Heidfeld bate timpul lui alonso
    1. Heidfeld Renault 1:20.361m
    2. Alonso Ferrari 1:20.493m
    3. Schumacher Mercedes 1:21.054m
    4. Hamilton McLaren 1:21.099m
    5. Kobayashi Sauber 1:21.242m
    6. Vettel Red Bull 1:21.574m
    7. Buemi Toro Rosso 1:21.681m
    8. Barrichello Williams 1:22.227m
    9. Kovalainen Lotus 1:22.793m
    10. Di Resta Force India 1:22.945m
    11. D'Ambrosio Virgin 1:25.471m
    6 0
  • NeoGalaxy
    Beyond My Fear
    Eu personal nu sunt interesat deloc de acesti timpi, dar sunt sigur ca fanii McLaren si-ar dori ca Hamilton sa iasa pe prima pozitie. Acuma stau cuminti... declarand ca nu sunt interesati dar daca cumva, Hamilton o sa fie candva pe prima pozitie sa vedeti atunci ce avalansa de declaratii o sa vedem, exact diametral opuse de cele din aceste zile :P. De fapt in fiecare zi de teste, exista macar un fan McLaren care declara ca acesti timpi nu sunt importati, dar asta pana pana in ziua de teste in care Hamilton o sa iasa pe prima pozitie. Ca fapt divers, este interesanta evoluatia acestor teste pentru ca sunt mai interesante ca cele de anul trecut prin prisma modificarilor si a pneurilor noi :P
    8 4
  • mclaren
    se cam chinuie mclaren cu monopostul ala prea revolutionar chiar si pt ei
    6 2
  • Info
    Pt. cine vrea info live:
    http://www.yallaf1.com/live/
    0 1
  • Scuze
    Am citat o sursă... deci am adus o informație cu notă de subsol.
    Eu citesc multe lucrări și nu cunosc toate limbile lucrărilor citate, dar citarea sursei îndică faptul că nu am venit cu "burtologie", adică cele afirmate de către mine nu sunt invențiile mele, nici măcar punctul meu de vedere.
    2 2
  • NeoGalaxy
    Virgin in teste sunt exact la 5 secunde de lider. Si asta chiar daca nu se merge la limita... Team Lotus pare ca a mai redus din handicap la 3 secunde, timpi similari cu Williams si Force India (sau in jurul).
    1 0
  • schumi
    faptil ca schumacher tot ramane intre primii desi timpii se imbunatasesc mereu spune ca masina e buna ... pt obsedatii care il tot critica, voi aveti impresia ca ross brawn il pune pe schumi sa stea in garaj cu 3 litri de benzina si sa iasa numai un tur ca sa isi faca ekipa reclama ?? cam cat de ....naivi sunteti ?? ieri timpul a fost obtinut in cadrul unui sint de 15-20 tururi si nu intr-unul de o cu au facut ferrari .... s-a alimentat cumva cu benzina in mers ca avioanele de vanatoare ??
    2. se vede ca podeaua aia dula a celor de la toro rosso i-a ajutat putin, park vad ca iar o sa fie cineva care sa-i ia pe force india la final :))
    3. renault se pare ca a dat lovitura si cel mai pagubit e kubica ca nu poate concura
    7 1
  • nimeni n-a dat nici o lovitura
    e prea devreme sa vorbim care e competitiv si care nu, oricat de enervant e sa tot auzi poezia asta. Cu siguranta RedBull si Ferrari arata f bine, asta pentru cei care au urmarit constanta si lungimea stinturilor. Mercedes si Renault au incercat si pneurile supersoft, ceilalti nu stim. Despre McLaren se pot spune putine datorita distantei mici parcurse in cele 3 zile.
    Cam asta am inteles eu pana acum.
    2 1
  • Heidfeld se vede ca s-a acomodat rapid. Este o alegere inspirata pentru Renault, mai ales ca acesta a testat pentru Pirelli. Ferrari e ok. Timpi buni si consistenta. Cel putin pana acum. Vedem maine.
    4 0
  • @Heidfeld
    felicitari Heidfeld,e clar, tu il vei inlocui pe kubica:D
    4 0
  • salutare
    mie mi se pare relevanta urmatoarea concluzie NeoGalaxy,dar pe undeva ai si tu dreptate in postul de la 16.48!

    Since we're in Spain, let's take last year's Spanish Grand Prix at Barcelona as an example. The pole time was a 1m19.995s and the fastest lap of the race was a 1m24.357s - but for the first dozen laps, even the fastest cars on the track were only lapping in the 1m27s.

    "That gives an eight-second window between a low fuel qualifying run and a full tank, start of the race pace just for one team.

    "Now throw in the difference you'd expect to see between the front and the back of the grid, and it wouldn't be out of the ordinary to have as much as 10 seconds of variation between laptimes at some point during testing.
    sursa autosport.com
    4 0
  • Timpi 13.02.2011
    Timpi la ora 12.oo

    1 Barrichello Williams 1.19.832
    2 Kobayashi Kobayashi Sauber 1.20.601
    3 Alonso Ferrari Ferrari 1.21.074
    4 Buemi Toro Rosso 1.21.682
    5 Senna Lotus Renault 1.21.990
    6 Vettel Red Bull 1.22.222
    7 Button McLaren 1.22.278
    8 Rosberg Mercedes 1.22.773
    9 D'Ambrosio Virgin 1.22.985
    10 Di Resta Force India 1.23.444
    11 Kovalainen Team Lotus 1.24.023
    6 0
  • Chiar asa de praf e Rosberg?
    0 0
  • Rosberg
    Nu e vorba va e praf...dar...
    ....a facut doar 16 tururi. Dupa o ora si 20 de minute de teste s-a oprit cu masina pe circuit(nu stiu exact datorita carui tip de probleme tehnice). Masina a fost adusa pe platforma inapoi in garajul echipei iar de atunci nu a mai iesit pe circuit.
    0 0
  • Ora 15.20
    Singurele modificari fata de ora 12.oo sunt timpii lui Di Resta 1:23.111 si Kovalainen 1:23.599 .In rest nici o modificare.
    Se pare ca majoritatea simuleaza conditii de cursa cu stinturi lungi iar timpii pe tur se situeaza in jur la 1.25.
    0 0
  • Nu e cam ciudat?
    Aiurea site-ul!!!
    In era telecomunicatiiei, calculatorului, internetului...etc, nu pot sa inteleg cum pe acest site nu se mai scrie ABSOLUT NIMIC...cel putin cu privire la F1, nici un articol in tot week-endul?!?!?
    Eu nu inteleg...de Luni pana Vineri pe langa informatii utile apar toate detaliile, chiar si fara nicio importanta...dar Sambata si Duminica se SISTEAZA BRUSC activitatea.
    Foarte, foarte ciudat!
    Pacat ca in rest e super sectiunea de F1...dar e o mare prostie treaba aceasta de la sfarsit de saptamana...nu sunteti de acord?
    8 2
  • Nu e cam ciudat?...PART 2
    Astept chiar motivul "oficial"...al celor ce se ocupa de site.
    ...
    6 1
  • Apropo
    Inca ceva...
    Rosberg in sfarsit e reintrat in pista...sa vedem ce mai face pana la sfarsitul zilei.
    0 1
  • Ploua...
    ...asa ca nu va mai asteptati la timpi imbunatatiti.
    0 0
  • Final
    1 Barrichello Williams 1m19.832s
    2 Kobayashi Sauber 1m20.601s +0.769
    3 Alonso Ferrari 1m21.074s +1.242
    4 Buemi Toro Rosso 1m21.213s +1.381
    5 Senna Renault 1m21.400s +1.568
    6 Kovalainen Lotus 1m21.632s +1.800
    7 Rosberg Mercedes 1m22.103s +2.271
    8 Vettel Red Bull 1m22.222s +2.390
    9 Button McLaren 1m22.278s +2.446
    10 D'Ambrosio Virgin 1m22.985s +3.153
    11 Di Resta Force India 1m23.111s +3.279
    0 0
  • Cei mai buni timpi 4 zile
    1 Barrichello Williams 1m19.832s
    2 Schumacher Mercedes 1m20.352s
    3 Heidfeld Renault 1m20.361s
    4 Massa Ferrari 1m20.413s
    5 Alonso Ferrari 1m20.493s
    6 Kobayashi Sauber 1m20.601s
    7 Button McLaren 1m21.009s
    8 Hamilton McLaren 1m21.099s
    9 Buemi Toro Rosso 1m21.213s
    10 Alguersuari Toro Rosso 1m21.214s
    11 Senna Renault 1m21.400s
    12 Webber Red Bull 1m21.522s
    13 Vettel Red Bull 1m21.574s
    14 Kovalainen Lotus 1m21.632s
    15 Ricciardo Toro Rosso 1m21.755s
    16 Sutil Force India 1m21.780s
    17 Perez Sauber 1m21.857s
    18 Rosberg Mercedes 1m22.103s
    19 Glock Virgin 1m22.208s
    20 Petrov Renault 1m22.493s
    21 Maldonado Williams 1m22.591s
    22 Di Resta Force India 1m22.945s
    23 D'Ambrosio Virgin 1m22.985s
    24 Trulli Lotus 1m23.216s
    4 0
  • rosberg
    rosberg chiar e praf.doua zile de rteste si el strica masina de 2 ori si termina la ani lumina de primul loc.Schumy ramane zeu anul acesta si chiar favorit la nr 8
    2 1
  • tech_nick
    Cu cine...
    ...in "serie" a fost mai bun? Sa fim realist: isi are partile bune, dar sa nu-i cerem mai mult decat poate! Nu-i decat un om (si are totusi o varsta). Am facut sport de performanta si cred ca stiu ce vorbesc!! Cand te lupti pentru sutimi,sa nu zic miimi de secunda-nu-i de colo. Intre noi fie spus, pilotii de vanatoare la 35 de ani, "coboara la sol"; pentru aceleasi motive.
    0 0
  • Rosberg
    Nu te grabi. Nu ai de unde sa stii ce s-a intamplat acolo. Sunt convins ca nu el a stricat masina si sincer sunt preocupat de fiabilitatea Mercedesului. Referitor la timpi, am mai discutat asta, este mult prea devreme sa discutam acum despre favoritii la luipta
    0 1
  • salutare
    @nu e cam ciudat!
    il platesti cumva pe Daniel si nu stiu eu?Isi ia omul pauza 2 zile pe saptamana si sari ca ars ca n-ai timpi!Bine macar ca ai internet si poti sa cauti alte site-uri,ca altfel nu stiu ce te-ai face!!
    Un plangacios si jumatate!!Ai cumva 5 ani si te judec prea aspru???
    5 3
  • @mad79
    Bine mai profundule...
    De unde crezi tu ca ii vin banii lui Daniel? Am vrut sa te intreb...dar m-am prins ca n-are rost...hai totusi k sunt dragutz si-ti explic.... De la mine, de la tine si de la toti ceilalti ciumpalaci pasionati de F1 care-i fac TRAFIC. Cu cat acesta e mai mare cu atat mai multe firme vor sa-si fak reclama pe site. Deci, in mod evident, nu inteleg cum de pune tot felul de stiri si declaratii(f bune) in fiecare zi...numai exact atunci cand are mai multa lume vreme sa stea pe net...adik Sambata si Duminica renunta total. Mai ales acum k e interes pt teste(...nu sa puna timpii doar...k asta evident k am gasit si eu...si i-am si pus mai sus de mai multe ori) dar sa scrie ceva articole...declaratii, explicatii...stie el ce...
    P.S.: Astept oricum cu interes sfanta zi de Luni...sa mai citim si noi un articol.
    Numai bine tuturor fanilor F1!!!
    4 0
  • salutare
    crezi ca Daniel sta in tine si mine care ii vizitam siteul???daca da,atunci te crezi buricul pamantului degeaba!!!!!!Are si omul treburile lui,si daca chiar ai da dovada ca iti pasa,ai face aceste comenarii logat.nu anonim,dar cum nu o faci,dai dovada nu numai de insolenta,ci si de proasta educatie!!!!
    1 2
  • @Nu e cam ciudat?
    In mod obisnuit, atunci cand in F1 exista activitate in weekend, am acoperit evenimentele asa cum trebuie (vezi Marile Premii). In acest weekend a fost o mica exceptie, generata de faptul ca echipa Automarket a fost plecata din Bucuresti in scopuri profesionale.
    Testele din weekendul 18-21 februarie vor fi acoperite inclusiv in zilele de sambata si duminica.
    PS: Data viitoare foloseste un nickname.
    2 1
  • De la cel cu "@nu e cam ciudat
    Multumesc...
    ...pentru raspunsul de bun simt ;) ! Nu am "descoperit" site-ul acesta decat de cateva saptamani. Imi place partea de F1...doar k in acest timp(destul de scurt....e drept) mi s-a parut ca inactivitatea de weekend e o constanta...nu doar o exceptie. Ma voi bucur daca si pe mai departe se va dovedi ce e asa cum spui.
    In privinta logari...nu m-am hotarat inca ce nickname, imagine(avatar) etc sa folosesc...de aceea nu sunt inca un user...dar ma voi ocupa si de aceasta curand.
    Pana una alta SPOR LA TREABA in continuare...KEEP UP THE GOOD WORK!!!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru