Schumacher: "Mă bucur că nu sunt coechipierul lui Vettel"

de Daniel Popescu
Vineri, 29.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher spune că nu ar fi vrut să fie coechipierul lui Sebastian Vettel în contextul dominaţiei germanului din ultimii ani.

Până la urmă, Mark Webber nu a câştigat niciuna, dacă nu mă înşel. Asta este destul de şocant şi mă bucur că nu sunt coechipierul lui vettel.

Michael Schumacher
Septuplu campion mondial
Michael Schumacher laudă performanţele obţinute de Sebastian Vettel în sezonul 2013 al Formulei 1 şi nu este îngrijorat că germanul a început să-i depăşească recordurile.

Pe de altă parte, septuplul campion mondial susţine că se bucură că nu este coechipierul pilotului Red Bull Racing, în contextul dominaţiei acestuia.

"(Vettel face) o treabă foarte bună, este constant şi trebuie să ne uităm la coechipierul său pentru a avea un punct de reper. A câştigat toate acele curse, cred că sunt 13 la număr. Până la urmă, Mark Webber nu a câştigat niciuna, dacă nu mă înşel. Asta este destul de şocant şi mă bucur că nu sunt coechipierul lui. Dar cu siguranţă merită să fie campion şi mă bucur cu adevărat pentru el. Dacă cineva poate să depăşească toate aceste recorduri atunci prefer să o facă el decât oricine altcineva", a declarat el.

Kartingul este o lume fascinantă şi încă îmi place foarte mult să mă implic şi îi văd mereu pe puştii care vin.

Michael Schumacher
Septuplu campion mondial
Retras din Formula 1 în urmă cu un an, Schumacher şi-a găsit rapid o ocupaţie care are legătură tot cu sporturile cu motor.
Germanul se ocupă în prezent de identificarea tinerelor talente din karting care au potenţialul de a face carieră în sporturile cu motor.

"Mă uit după tineri piloţi din zona karturilor, pentru că întotdeauna am fost aproape de scena kartingului. Am un prieten care construieşte karturi, le testez şi dezvolt pentru el. Kartingul este o lume fascinantă şi încă îmi place foarte mult să mă implic şi îi văd mereu pe puştii care vin, aşa că le ofer punctul meu de vedere, iar ei apreciază asta", a adăugat el.

Schumacher a făcut aceste declaraţii în cadrul unui interviu acordat celor de la Mercedes, care poate fi urmărit integral mai jos:

Comentarii (5)

  • no comment
    fair play!
    17 3
  • de parca la Barichelo i-a placut....
    14 5
  • andrey_1293
    Deci nu i-ar fi placut sa fie coechipierul lui Vettel...huh. Acuma poate isi da seama cu s-a simtit Rubens in anii in care au fost colegi
    8 7
  • E nu...
    daca se intampa sa piloteze in aceeasi "era",vettel era locotenentul lui ;) ! sa fim seriosi...asta a avut "cohones" !
    11 6
  • ce bine ca nu i-ar fi placut,aveam doi poponari in F1..
    1 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru