Schumacher: "Mercedes are pofta de victorii"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 11.01.2010
Michael Schumacher a fost impresionat de dorinta de victorie a celor de la Mercedes la capatul unei vizite de doua zile efectuate la fabrica de la Brackley.

Michael Schumacher a inceput oficial munca la Mercedes GP, dupa ce a efectuat o vizita de doua zile la sediul echipei de la Brackley. Cu aceasta ocazie, pilotul german a inceput relatia cu inginerii echipei germane si spune ca este impresionat de motivatia acestora pentru a obtine performante majore in sezonul care va incepe in luna martie.

"Am fost la fabrica de la Brackley timp de doua zile si am petrecut timpul cunoscand inginerii si structura de conducere mai bine, fiind foarte placut surprins de motivatia tuturor. Mercedes GP este echipa campioana, insa nu pare sa fie afectata deloc de succes. Se pare sunt infometati sa obtina mai mult!", a declarat germanul pentru site-ul sau oficial.

In plus, Schumacher a efectuat o vizita si la fabrica de la Brixworth (Marea Britanie), acolo unde Mercedes construieste motoarele pentru Formula 1. Si in acest caz, germanul a fost placut impresionat de atmosfera care domneste in cadrul inginerilor.

"Am fost si la fabrica Mercedes de la Brixworth si trebuie sa spun ca sunt foarte impresionat de nivelul tehnic inalt existent acolo.

Se pare ca la Brixworth oamenii sunt foarte motivati si asta este incurajator, pentru ca se potriveste perfect cu starea mea sufleteasca", a mai precizat septuplul campion mondial.

Schumacher va reveni in Formula 1 in sezonul 2010 dupa o absenta de patru ani in care a ramas alaturi de Scuderia Ferrari in functia de consultant al diviziei de masini de strada.

Via | Michael Schumacher

Comentarii (1)

  • Michael Schumacher
    Nu stiu de ce toti ii dau inainte cu absenta de 4 ani a lui Schumacher, cand el a lipsit doar 3. Sezonul 2007, 2008, 2009. 3 ani, nu 4
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru