Schumacher neagă intenţia de a se retrage din Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 10.08.2011
Michael Schumacher nu a declarat niciodată că s-ar putea retrage din Formula 1 la sfârşitul sezonului 2011, potrivit purtătorului său de cuvânt.

Michael Schumacher a ţinut capul de afiş în Formula 1 la începutul acestei săptămâni, după ce a fost citat de publicaţia italiană Corriere dello Sport că analizează posibilitatea de a se retrage din Formula 1 la finalul anului.

Informaţia a fost însă negată de Sabine Kehm, purtătorul de cuvânt al septuplului campion mondial, care afirmă că Schumacher este determinat să continue proiectul pe trei ani cu Mercedes GP.

"Declaraţiile nu au niciun sens. De când a revenit în Formula 1, Schumacher nu a vorbit cu nimeni de la Corriere dello Sport. Pune multă pasiune în acest proiect şi îl priveşte ca pe o provocare incitantă de a construi ceva important împreună cu Mercedes. Faptul că uneori este dificil nu face decât să-l încurajeze şi mai mult. Cineva care va sărbători în curând a 20-a aniversare în Formula 1 (n.r - Schumacher a debutat în Formula 1 în 1991) ştie că perseverenţa face diferenţa", a declarat Kehm pentru publicaţia germană Bild.

Zvonurile privind retragerea lui Schumacher din Formula 1 au condus imediat la speculaţii privind interesul manifestat de Mercedes GP pentru Paul di Resta, actualul pilot al echipei Force India.

Via | GMM

Comentarii (12)

  • asa DA !
    Mai stai inca un an si poate mercedes face totusi o masina capabila de victorii si de ce nu de titlu mondial !
    23 1
  • jerryS
    salut
    Schumacher este o'fosila',asa cum este si Barrrilo!Nu ii inteleg deloc pe acesti oameni de ce tin mortis sa fie in F1,la varsta lor.Mai bine si-ar vedea de ranchul lui din Elvetia sau nu mai are bani si de asta bantuie prin F1!!!
    3 18
  • @jerryS
    Lumea formulei 1 este pline de fosile:Fangio,Senna,Prost,Piquet,Lauda etc.Se numesc PILOTI si asta le e menirea in viata:SA CONCUREZE!Pentru asta s-au nascut si altceva nu vor sa faca,indiferent de varsta.Asa ca nu e vorba de bani sau de lipsa de talent,ci pur si simplu de VITEZA!
    13 0
  • jerryS
    @jerryS
    imi cer scuze,
    sunt un mare jegos impreuna cu toata familia mea care n-a mai facut un dus de la ultima ploaie,
    ascult formula 1la radio, nu stiu la care ca nici radio nu am asa ca ma pricep bine de tot, televizor am vazut o data intr-un magazin de unde am fost dat afara pentru ca miroseam urat si au trebuit sa ii cheme pe cei de la deratizare in urma mea asa ca va rog sa ma intelegeti si sa fiti blanzi cu mine
    4 1
  • jerryS
    Nu. iesti doar looser
    4 0
  • retragerea unei glorii
    parerea mea e ca ar trebui sa se retraga (sa nu mai revina). de ce? simplu: nu are ce sa mai demonstreze si decat sa se faca de ras an de an, mai bine pas acu pan nu incepe sezonul 2012. are titluri destule, financiar sta excelent, nu vad rostul. faza cu placerea de a concura e cam expirata. la un moment dat pe langa varsta apr si alte complicatii ale organismului. e de apreciat ce a facut pentru formula 1 dar situatia e similara cu cea a generatie de aur din fotbal. nu poti sa tragi de un om sa iti cladesti imperiul pe umerii sai. fiecare generatie cu oamenii sai providentiali. schumi ar fi trebuit sa se gandeasca serios cand a intrat in hora ca varsta si experienta nu mai fac fata la noile cerinte si plus de asta sunt tinerii care doresc sa se afirme sa iasa din umbra sa. ca o paranteza: daca va continua ar trebui cei care nu si-l mai doresc in F1, sa astepte si sa aibe rabdare cu el : a preluat ferrari in `94 cand era de mijlocul clasamentului si pana in 2000 a muncit la ea ca apoi sa rupa gura la toti. acu daca va reusi si la mercedes acelasi lucru e de admirat si de asteptat. vom vedea.
    2 2
  • @ildottore
    Parerea ta are aceeasi valoare ca si informatia eronata privind sosirea lui Schumi la Ferrari care nu este 94 ci 96, in 94-95 luandu-si primele titluri mondiale cu Benetton. Placerea de a concura nu e niciodata expirata, placerea asociata cu orice activitate nu poate fii considerata niciodata expirata... toate lucrurile bune, profitabile si care ofera sentiment de implinire in viata se fac cu pasiune, restul e rahat sa nu mori de foame, scuze pt expresie.
    3 0
  • "Schumi"
    Da mai aveti de "pupat acest om in fund"???????
    Da priviti cursele,si da-ti pace oamenilor ce concureaza sa-si faca treaba lor........asta li-e meseria,,,,placerea.......stilul de viata........
    Da sa stiti i-mi place ca-l"pupati in fund" inseamna ca e la moda ,si le face la toti zile fripte,,,,,ha ha ha.
    !
    1 0
  • "Schumi"
    Da mai aveti de "pupat acest om in fund"???????
    Da priviti cursele,si da-ti pace oamenilor ce concureaza sa-si faca treaba lor........asta li-e meseria,,,,placerea.......stilul de viata........
    Da sa stiti i-mi place ca-l"pupati in fund" inseamna ca e la moda ,si le face la toti zile fripte,,,,,ha ha ha!!!!!
    1 0
  • @schubler
    imi asum vina de la 94 la 96. eroarea mea. pacat de sacrificiul placerii.
    1 0
  • jerryS
    @Gabyz
    si tu esti doar un mare analfabet, auzi la el:"IESTI"
    1 0
  • Michael
    Multi din pilotii, din formula 1, nu au conditia fizica care o are el.Anul acesta la Hungaroring, am avut deosebita onoare, sa l vad pe Michael de la cativa metri buni distanta, mai mult de 32 de ani nu i poti da.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru