Schumacher neaga revenirea in F1 la Mercedes GP

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 20.11.2009
Michael Schumacher, Ross Brawn si Mercedes au negat speculatiile potrivit carora septuplul campion mondial va reveni in F1 in 2010 la echipa achizitionata de constructorul german.

Achizitionarea echipei Brawn GP de catre Mercedes si plecarea lui Jenson Button la McLaren a condus la aparitia unei speculatii cu tenta de senzationalism, potrivit careia Michael Schumacher ar putea concura in sezonul 2010 pentru Mercedes GP. Presa internationala continua sa speculeze aceasta posibilitate, insa toate partile implicate au negat deja aceste informatii.

"Schumacher se bucura de viata pe care o duce. O revenire in Formula 1 nu reprezinta un subiect de discutie in acest moment", a declarat Sabine Kehm, purtatorul de cuvant al lui Michael Schumacher, pentru agentia de presa SID.

La randul sau, un purtator de cuvant al celor de la Mercedes a sugerat ca o astfel de intelegere nu este posibila. "Este clar ca exista speculatii cand un loc in Formula 1 nu este ocupat. Iar o parte din speculatii reprezinta vise care nu devin realitate", a precizat purtatorul de cuvant al constructorului german.

Nu in ultimul rand, speculatiile au fost negate si de Ross Brawn, seful noii echipei Mercedes GP afirmand ca nu este la curent cu o eventuala intentie a fostului campion mondial de a reveni in competitie.

"Ultima oara cand am vorbit cu Schumacher nu mi-a lasat impresia ca vrea sa revina pe termen lung", a precizat britanicul pentru publicatia Auto Motor und Sport.

Schumacher a fost foarte aproape sa revina in Formula 1 pentru a-l inlocui pe Felipe Massa in Marele Premiu al Europei, insa germanul a fost nevoit sa renunte la plan in urma unor probleme medicale la gat.

Schumacher a semnat recent un contract de consultant valabil pana la finalul anului 2012 pentru divizia de masini de strada construite de Ferrari.

Via | Motorsport

Comentarii (1)

  • Schumi neaga revenirea.....
    ....depinde de verzisori.Are un manager tot ca al lui Kimi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru