Schumacher neagă zvonurile privind retragerea din Formula 1

de Daniel Popescu
Luni, 03.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher a negat speculaţiile lansate de Bernie Ecclestone potrivit cărora se va retrage din Formula 1 la sfârşitul acestui sezon.

Esential 2010 este sezonul in care Schumacher a revenit in Formula 1 dupa o absenta de trei sezoane
Michael Schumacher a declarat vineri pe circuitul de la Spa-Francorchamps că va lua o decizie cu privire la viitorul său în Formula 1 cel mai devreme în luna octombrie.

Totuşi, Bernie Ecclestone, deţinătorul drepturilor comerciale ale Formulei 1, a acordat un interviu postului britanic de televiziune BBC cu puţin timp înaintea cursei de duminică, în care a afirmat, printre altele, ca Michael Schumacher urmează să se retragă din Formula 1 la sfârşitul acestui sezon. "Îmi pare rău că ne părăseşte înainte să câştige curse cu Mercedes", a precizat britanicul în vârstă de 81 de ani.

La finalul cursei, Schumacher a zâmbit când a auzit afirmaţiile lui Ecclestone şi a insistat că nu a luat încă o decizie finală în privinţa participării sale în Formula 1 în 2013. "Bănuiesc că a spus ce s-ar întâmpla dacă aş pleca.

I-am spus sâmbătă lui Ecclestone că nu am luat încă o decizie cu privire la viitorul meu", a precizat septuplul campion mondial.

Urmareste Automarket
Schumacher a revenit în Formula 1 în 2010 pe baza unui contract pe trie ani cu Mercedes AMG care urmează să expire la sfârşitul acestui sezon. Mercedes AMG speră ca germanul să-şi prelungească înţelegerea pentru 2013, însă până în prezent Schumacher nu a luat o decizie finală.

Via GMM

Comentarii (9)

  • schumi
    Pe Schumacher daca l-ai urcat in monopost, greu il mai dai jos. :))
    17 0
  • sper sa fie asa
    13 0
  • Formula 1 e mai frumoasa doar cu simpla prezenta a lui Shumi,dar daca mai avem ocazia sa-l vedem pe podium sau efectuind depasiri asa cum stie el atunci e o sarbatoare de neuitat
    19 0
  • andrei_11 nici eu nu o puteam sp mai bn
    7 0
  • Nemetciprian
    Sper sa il revad la anu , si mercedes sa isi respecte reputatia si sa ofere o masina de f1 nu de gp2. Cine cunoaste f1 isi da seama ca Schumi este acelasi ca in 2004 numai ca acu trebuie sa conduca o masina foarte slaba. Jos palaria cu cat stoicism indura umilinta cel mai mare pilot al tuturor timpurilor.VIVE LE BARON ROUGE
    13 1
  • esti cel mai bun pilot din istoria formulei 1...si vei ramane ptr mult timp..dar din pacate ai fost tradat de masina in acesti ani...ma surprinde aceasta tradare a masinii..totusi este mercedes...chiar si cei de la force india sunt mai buni ca mercedes..incredibil...de cand a intrat schumy in formula 1 in 1991 si pana in 2006 nu am pierdut nici o cursa...dupa ce s-a retras am mai pierdut cate o cursa dar de cand a revenit am inceput sa nu mai pierd curse...nu te retrage...esti cel mai bun,dar sincer sa fiu mi-as dori mult sa mergi la alta echipa...cu mercedes nu vei face nimik..nici acum si nici la anul...pana si cei de la sauber sunt mai competitivi...ai scris istorie in f1..a scris istorie ptr ferrari....nu pot uita acele curse cand il ajungeai pe al treilea clasat cu un tur din urma...nu pot uita ca datorita tie,care ai "ucis" formula 1 prin rezultate federatia a scimbat regulamntul...in 1999 cand schumy a avut accidentul de la silverstone,eram sa sparg televizorul...a revenit dupa 6 curse si in ultimele 2 a fost the best..pole position si i-a facut si jocul lui irvine,dar irvine era prea slab...nu pot uita cursa pe ploaie de la spa din 1995 ...nu pot uita cursa de la barcelona din 1996...nu pot uita cursa de la san marino cand a participat dupa ce ii murise mama si plangand le-ai dat clasa tuturor...ptr cei care il mai criticati pe schumy sa nu uitati ca in 1994 cand era la benneton si senna la williams ,schumy era primul in clasament cu multe punte avans dar cu o masina net inferioara,,,,schumy este mai bun decat senna...nu uitati ca senna a luat 2 campionate scotandu-l intetionat pe prost din cursa...SCHUMY...THE BEST...TE IUBIM SI TE IMPLORAM SA NU TE RETRAGI...SA SPERAM CA VEI AVEA O MASINA MAI BUNA
    12 3
  • cand s-a retras schumacher nici eu n-am mai urmarit cursele.acum nu pierd niciuna.el da farmec formulei1. ink sper sa puna la punct monopostul .dupa cum il stiu pe schumacher ,eu cred k va merge mai departe.sper sa nu ma insel.
    8 0
  • mihai38
    boggy ai mare dreptate in ce spui...asa este...schumacher este the best si sper si eu ca sa nu se retraga....are 43 de ani si arata mai bine ca unul de 25 de ani,datorita sportului si antrenamentelor pe care le face...nimik si nimeni nu se compara cu el..imi aduc aminte ce se spunea despre el cand a " distrus " cursele prin acele victorii spectaculoase...ziaristii spuneau asa:...ce trebuie facut ca schumy sa fie oprit?....sa se opreasca pe la boxe in timpul curselor ca sa bea un suc?...sa o ia si pe sotia lui in masina ca sa mai piarda timp?...niciodata nu o sa mai auziti asa ceva sa se spun despre un pilot...care a venit la ferrari in 1996 si ferrati erau oribil si stiti foarte bine unde a dus-o,....el fiind si cel care a participat la dezvoltarea monopostului....din pacata formula 1 de acum este o loterie...este ptr domnisoare...nu ai voie sa depasesti nu stiu cum..sa nu schimbi directii..etc....pe vremea lui senna si a lui schumy era spectacol...maiestria pilotului facea totul dar si masina...acum daca nu ai masina poti sta acasa...a ajuns maldonado sa castige in f1...si multe alte exemple...incredibil...
    10 1
  • nu stiu ce cauta aici cei ce dau negative !!!!
    bravo schumi ..cel putin 6 ani sa ne mai bucuri !!!!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru