Schumacher nu anticipează performanţe majore în Spania

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 04.05.2012
Michael Schumacher avertizează că circuitul de la Barcelona, gazda următoarei curse de F1, nu se potriveşte monopostului Mercedes, însă speră să obţină un rezultat pozitiv în Spania.

Mercedes este considerată una dintre favoritele la victorie în Marele Premiu al Spaniei de la sfârşitul săptămânii viitoare, datorită performanţelor bune obţinute în ultima perioadă şi a testelor pozitive desfăşurate în Spania înainte de începerea sezonului.

Totuşi, Michael Schumacher îşi avertizează fanii că monopostul W03 nu se potriveşte caracteristicilor circuitului, motiv pentru care nu anticipează o performanţă majoră la Barcelona.

"Partea bună a testului (n.r - de la Mugello) a fost că ne-am putut concentra pe dezvoltările la care vrem să lucrăm. Asta ar trebui să ne ofere o bază bună de plecare pentru următoarele dezvoltări, chiar dacă nu şi pentru următoarea cursă. Barcelona este un circuit pe care am pilotat des şi de aceea ştim că are caracteristici care nu ni se potrivesc prea bine. Dar cu siguranţă vom merge acolo şi vom da totul, iar în acelaşi timp vom munci la lucrurile pe care le vom introduce ulterior", a declarat septuplul campion mondial.

În schimb, coechipierul său Nico Rosberg este mai optimist pe baza informaţiilor obţinute de echipă pe parcursul celor trei zile de teste de pe circuitul de la Mugello.

"Testul de la Mugello din această săptămână a fost foarte bun pentru noi şi cred că vom sosi la Barcelona cu o înţelegere mult mai bună a pneurilor şi a modului în care trebuie să setăm monopostul.

În ciuda familiarităţii circuitului, mai avem foarte mult de muncă şi ar trebui să fie o provocare interesantă", a precizat el.

Via | Mercedes

Comentarii (5)

  • MSH
    Sper ca anul acesta sa renunte, este spre binele lui.
    5 16
  • @n
    La asta m-am gandit si eu mergand pe ideea ca lipsa de victorii i-ar strica imaginea dar totusi m-am razgandit si-ti spun de ce. Cel putin eu, la revenirea lui in F1 am considerat ca "era Schumacher" cu victorii a trecut, totusi chiar daca n-a castigat o cursa de la revenirea lui si pana acum (daca gresesc va rog sa ma corectati, eu doar ca nu-mi aduc aminte) totusi fanii lui dar si rivalii pot constientiza ca in toti acesti ani de la revenire el a avut un rol important in echipa Mercedes ajutand la dezvoltarea monopostului.Deci nu putem vorbi de un esec enorm sau de-o incapacitate de-a lui de a se mai afla in lista pilotilor de F1.
    17 2
  • ???
    din contra acum au cat de cat o masina acceptabila care poate se datoreaza si lui cred ca ar fii frumos sa il mai avem pe grila de start macar inca un an, in 2012 cred ca a fost cel mai ghinionist pilot de pe grila de start, cand nu a gresit a avut defectiuni tehnice
    15 1
  • @jul74
    De-acord cu tine, cu o singura exceptie. Nu a gresit in niciun din cursele din 2012, a avut 3 esecuri tehnice si un contact (cu Grosjean) care nu a fost din vina lui.
    19 1
  • NU VISATI
    Eu nu-l mai pot vedea in postura de pierzator nu stiu ce ganduri are insa acum a intrat in joc si ii va trebui o cursa sa arate ceva dupa aia va lua cea mai buna decizie, iar Rosberg nu e asa bun cum pare daca vine Lewis il face instant, schumacher a fost bun are un palmares impresionant asa ca numai are ce demonstra trebuie sa faca pasul varsta din pacate, nu ai ce sa faci varsta e varsta, oricat de mult ar compesa experienta tineretea e tinerete.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru