Schumacher nu exclude revenirea in Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 18.10.2009
Michael Schumacher a anuntat ca durerile pe care le simte la gat vor disparea pana la finalul anului si nu exclude posibilitatea de a reveni in Formula 1.

Schumacher a fost la un pas de o revenire spectaculoasa in Formula 1 in vara acestui an ca inlocuitor la lui Felipe Massa la Ferrari, insa a fost obligat sa isi anuleze planurile dupa ce analizele medicale au reliefat probleme la gat.

Dupa ce anterior a refuzat sa vorbeasca despre planurile sale de viitor, germanul a dezvaluit in cadrul unui interviu ce va fi publicat luni in revista Der Speigel ca se va vindeca complet pana la finalul anului, motiv pentru care nu exclude o revenire surpriza in Formula 1.

"Pana la finalul anului, accidentarea mea de la gat se va vindeca pana in stadiul in care as putea pilota din nou. Nu am nimic de demonstrat nimanui, nici macar mie insumi. Inca am o unda de regret ca m-am retras cu trei ani in urma, dar nu exista niciun motiv pentru care sa anunt cu siguranta ca nu voi reveni. Viata pe care o duc ma face fericit, dar cine stie ce se va intampla peste cateva luni sau peste un an", a declarat Schumacher.

Intrucat Ferrari a anuntat ca Felipe Massa si Fernando Alonso vor concura pentru echipa in sezonul 2010, sperantele fanilor se leaga de posibilitatea ca echipele de top sa utilizeze cate trei monoposturi in anii urmatori.

Totusi, propunerea are sanse minime de reusita, mai ales ca grila de start a sezonului urmator va avea in componenta minim 26 de monoposturi.

Pe de alta parte, Schumacher a semnat un nou contract cu Ferrari pe trei ani in calitate de consilier, astfel ca plecarea la o alta echipa este de asemenea putin probabila.

Singurul lucru cert este ca Schumacher va putea fi vazut in luna noiembrie la Race of Champions, germanul urmand sa se intalneasca la Beijing cu nume sonore ale sporturilor cu motor precum Sebastian Vettel, Jenson Button, Tom Kristensen, Mikko Hirvonen sau Andy Priaulx.

Via | AFP

Comentarii (1)

  • ...
    nu prea cred eu in revenirea lui schumi..nu mai are rost sa incerce...a demonstrat ca este cel mai bun..si nu odata
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru