Schumacher nu regreta retragerea din F1

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.01.2009
Michael Schumacher spune ca nu regreta decizia de a se retrage din Formula 1 la finalul sezonului 2006.

Dupa cucerirea a sapte titluri mondiale, Michael Schumacher a agatat casca in cui la finalul sezonului 2006, preferand sa stea aproape de circuit doar in cazul unor teste pentru echipa sa de suflet, Ferrari.

Germanul spune ca a simtit decizia respectiva ca pe o usurare. "In cei peste doi ani care au trecut, a fost mai mult o usurare. Am primit libertate si a disparut presiunea", a declarat Schumacher pentru televiziunea germana ZDF.

In plus, fostul pilot al Scuderiei Ferrari a dezvaluit ca s-a gandit la retragere inca din 2004, anul in care a castigat ultimul titlu mondial. "In ultimii doi ani (n.r - ai carierei) m-am gandit ca pot face multe alte lucruri. A fost dificil sa ma motivez singur", a adaugat Schumacher, care a negat ca a luat hotararea de a se retrage din cauza concurentei tot mai apasatoare a "lupilor" tineri.

"S-a obisnuit sa se spuna ca acesta este un motiv pentru care m-am oprit. Au fost concurenti puternici in acel moment, dar cu siguranta am fost capabil sa tin pasul", a mai precuizat germanul.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru