Schumacher: "Nu sunt pregătit să-mi prelungesc contractul"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 10.11.2011
Michael Schumacher a negat că a semnat deja un nou contract cu Mercedes GP pentru 2013 şi susţine că are nevoie de mai mult timp înainte de a decide dacă va continua în F1.

Publicaţia germană Bild a relatat miercuri că Michael Schumacher şi-a prelungit contractul cu Mercedes GP pentru sezonul 2013, pentru ca numai 24 de ore mai târziu echipa să anunţe că Nico Rosberg va rămâne la echipa cel puţin până în 2013.

Septuplul campion mondial a negat însă joi în Abu Dhabi că a ajuns la un acord cu echipa să şi susţine că nu este încă pregătit să se dedice Formulei 1 şi după sezonul 2012, atunci când va expiră actuala sa înţelegere. Întrebat dacă negociază deja un nou contract cu echipa constructorului german, Schumacher a replicat:

"Conform unora dintre jurnalişti, da. În realitate nu, pentru că v-am spus deja de câteva ori că nu este momentul potrivit să vorbesc despre asta. Am nevoie de ceva mai mult timp pentru a vedea încotro mă îndrept şi să văd dacă mai vreau sau nu. Este mai degrabă vorba despre maximizarea potenţialului pe baza lucrurilor pe care le-am făcut."

"Ne-a luat ceva timp să facem asta, în ceea ce priveşte performantele generale.

Trebuie să vedem unde suntem şi ce trebuie să facem. Aş prefera să facem asta mai devreme decât mai târziu, dar trebuie să înţelegem că era deja mai târziu decât am fi sperat".

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru