Schumacher nu va testa pentru Ferrari in 2009

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 30.01.2009
Michael Schumacher a admis ca are sanse minime sa testeze noul monopost Ferrari F60 din cauza interzicerii testelor din timpul sezonului.

Printr-o masura menita sa reduca drastic costurile in F1, FIA a interzis testele de pe parcursul sezonului, astfel ca pilotii de teste vor avea foarte putin timp la dispozitie pentru a se urca in cockpit.

Sansele lui Michael Schumacher de a testa noua arma de atac a celor de la Ferrari au scazut astfel dramatic, chiar daca septuplul campion mondial va fi si in 2009 alaturi de echipa pentru care a cunoscut cele mai mari satisfactii. "Urmatoarele saptamani si teste sunt dedicate pregatirii intregului sezon".

Avand in vedere timpul foarte scurt avut la dispozitie pentru acomodarea cu noul regulament tehnic, Kimi Raikkonen si Felipe Massa vor avea parte de cele mai multe tururi in F60, in timp ce pilotii de teste Luca Badoer si Marc Gene, dar si Michael Schumacher, nu vor avea prea mult de lucru.

Cu toate acestea, Schumacher crede ca anul 2009 nu va fi deloc plictisitor, intrucat va pilota in campionatul german de superbike.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru