Schumacher: "Poate aş fi rămas în F1 dacă aş fi luptat pentru titlu"

de Daniel Popescu
Miercuri, 12.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher a dezvăluit că ar fi fost tentat să rămână în Formula 1 dacă ar fi avut oportunitatea să lupte pentru titlul mondial în sezonul 2012.

Esential 2012 este sezonul in care Michael Schumacher s-a retras din Formula 1
Michael Schumacher a decis să se retragă din Formula 1 la sfârşitul sezonului 2012 după o revenire de trei sezoane în care a obţinut un singur podium şi un pole position la Monaco pe care l-a pierdut ulterior din cauza unei penalizări pe grila de start.

Septuplul campion mondial a declarat la vremea respectivă că aceasta este cea mai bună decizie, însă acum a dezvăluit că ar fi fost interesat să continue dacă ar fi luptat pentru titlul mondial.

Dacă ar fi existat măcar perspectiva de a fi luptat pentru titlu anul trecut, poate că aş fi luat o altă decizie.

Michael Schumacher
Fost pilot de Formula 1
"Dacă ar fi existat măcar perspectiva de a fi luptat pentru titlu anul trecut, poate că aş fi luat o altă decizie. Dar sunt foarte fericit, acum sunt un comentator privat pentru soţia mea.
Câţiva oamenii de la Mercedes şi Ferrari continuă să mă ţină la curent cu ce se întâmplă, dar nu este ca şi cum aş fi interesat să ştiu totul"
, a declarat germanul.

Schumacher a avut oportunitatea să revină la volanul unui monopost de Formula 1 cu ocazia unui tur demonstrativ efectuat pe legendarul circuit de la Nordschleife şi crede că astfel de oportunităţi vor mai apărea în viitor. "Nu cred că a fost ultima oară când am stat într-un monopost al Săgeţilor Argintii", a adăugat el, referindu-se la faptul că în prezent este ambasadorul Mercedes.

Via Motorsport

Comentarii (6)

  • Popescu
    Michael Schumacher nu s-a retras, a fost RETRAS!
    24 5
  • Gigi Becali
    Din pacate Ham si Ros nu stiu ce sa faca cu o masina buna. Aveam nevoie de experienta lui Schumi!!
    6 3
  • Soarta lui era decisa indiferent de calitatea monopostului. E doar o declaratie de complezenta pentru presa si fani.
    10 4
  • ar trebui sa revina. are multe de aratat, experienta cat pentru 3 piloti charles pic, van der garde si gutierez..sa vina in locu lui massa
    3 1
  • jul1974
    Sansa lui ar fi fost sa revina atunci cand a avut Massa accidentul in ungaria daca revenea atunci la Ferarri eu zic ca avea sanse mari sa mai ia un titlu mondial si poate acum nu ar sta pe tusa
    Ferarri nu au avut o masina grozava in anii astia dar oricum sigur cu mult mai buna decat Mercedes si cum Alonso a pirdut titlurile tot la mustata poate Schumy ar fi avut ceva noroc ramas prin buzunare si s-ar mai fi lipit de un titlu
    3 1
  • GrosJan
    dar lasati-l oameni buni sa plece. Poate ca ar fi si la aceasta varsta suficient de bun pentru F1, dar nu e in forma maxima nici pe departe, ar fi frustrant pentru el. Si da, ar fi o pata pe cariera lui pentru ca prea putini pot intelege ca un regres datorat varstei este inevitabil si socotesc ca asa a fost de fapt mereu si ca l-au ridicat altii, uitand cum il batea/presa pe Senna chiar si cand era la williams....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru