Schumacher, precaut înaintea cursei din Turcia

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 21.05.2010
Michael Schumacher rămâne precaut înaintea Marelui premiu al Turciei, însă este încrezător că Mercedes GP îşi va îmbunătăţi performanţele.

Istanbul Park este unul dintre puţinele circuite unde Michael Schumacher nu a obţinut nicio victorie în prestigioasa sa carieră, iar acest lucru contribuie la atitudinea germanului în perspectiva cursei de la sfârşitul săptămânii viitoare.

Pilotul german ocupa numai locul 9 în clasamentul general cu 22 de puncte, întrucât a fost privat de poziţia a şasea câştigată la Monaco după ce comisarii de cursă au considerat ca a încălcat regulamentul Safety Car-ului.

Septuplul campion mondial este însă încrezător că Mercedes GP va continua să înregistreze progrese vizibile.

"Fanii turci au fost întotdeauna drăguţi cu mine şi prin urmare va fi o plăcere să pilotez din nou la Istanbul în faţa unui public care sper să ne sprijine cu entuziasm. Cu siguranţă vrem să le oferim un motiv să sărbatorească şi sperăm să înregistrăm noi progrese în Turcia, după ce am văzut îmbunatăţirile din Spania şi Monaco. Cu siguranţă aştept cu nerăbdare acest weekend, în special pentru că băieţii au muncit din greu la fabrica pentru a ne oferi un upgrade pentru monopost.

Este clar că vrem că eforturile lor să fie răsplătite", a declarat Schumacher.

Via | Mercedes GP

Comentarii (1)

  • Villeneuve51
    Schumacher
    pilotul german are 22 pct, nu 56
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru