Schumacher revine in cursele de motociclism

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 13.05.2009
Michael Schumacher va concura in acest sezon in campionatul german de Superbike, ce va debuta pe 29 mai pe circuitul de la Nurburgring.

Presa elvetiana a speculat pe parcursul zilei de marti ca septuplul campion mondial al Formulei 1 a suferit rani mult mai grave decat se anuntase initial in timpul unei curse de motociclism din luna februarie.

Purtatorul de cuvant al lui Schumacher a refuzat sa comenteze informatiile potrvit carora germanul si-ar fi rupt cateva oase, insa la numai o zi distanta managerul sau, Willi Weber, a dezvaluit ca Schumacher va concura in acest an in campionatul german de Superbike.

"Schumacher va testa in scurt timp. Planuieste sa inceapa sezonul de superbike pe 29 mai la Nurburgring", a declarat Weber pentru publicatia germana Bild.

La randul sau, Jens Holzhauer, seful echipei de Superbike a lui Schumacher, sustine ca fostul pilot al Scuderiei Ferrari este pregatit sa concureze. "Schumacher a pilotat 20 de ani in Formula 1. Daca el spune ca este pregatit, atunci este pregatit", a precizat oficialul german.

Via | F1way

Taguri: Schumacher

Comentarii (2)

  • firicel zice...
    Se zvonea ca are probleme la coloana in urma accidentului din februarie...si chiar Webber ia recomandat so lase mai usor cu motociclismul.
    0 0
  • Mda
    Mai bine ar reveni in cele de Formula 1. Cel putin, pentru Ferrari, care nu mai poate. Fara el si altii...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru