Schumacher: "Rosberg poate câştiga titlul mondial"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 08.06.2012
Michael Schumacher consideră că Nico Rosberg are şanse reale la cucerirea titlului mondial, însă admite că acest lucru nu este valabil şi în cazul său.

Michael Schumacher este impulsionat de victoria obţinută de Nico Rosberg în China şi mai ales de progresele înregistrate de Mercedes în ultima perioadă.

Septuplul campion mondial este încrezător că Nico Rosberg, coechipierul său încă de la revenirea în Formula 1, are şanse reale la cucerirea titlului.

"Înainte de startul sezonului am spus că este prea devreme pentru noi să câştigăm titlul, dar trebuie să mă corectez. Este posibil, cel puţin pentru Rosberg", a declarat germanul.

După primele şase curse, Rosberg ocupă locul cinci în clasamentul general cu 59 de puncte, însă are de recuperat doar 17 puncte comparativ cu liderul Fernando Alonso într-un sezon în care niciun pilot nu a reuşit încă să obţină două victorii.

În schimb, Schumacher a acumulat doar două puncte şi, alături de Daniel Ricciardo de la Toro Rosso, este pilotul cu cele mai puţine puncte dintre cei care concurează pentru o echipă tradiţională.

"Cineva mi-a spus că a făcut nişte calcule şi că încă pot câştiga campionatul.

Admit că trebuie să se întâmple prea mulţi de 'dacă' pentru ca acest lucru să se întâmple. Dar cu excepţia cursei din China am fost întotdeauna în aceeaşi formă ca Rosberg", a adăugat el referindu-se la şansele pe care le are să cucerească titlul.

Schumacher a admis însă anterior că speră să câştige cursa de la Montreal din acest weekend pe baza rezultatelor obţinute la Monaco.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru