Schumacher s-a gandit sa revina in Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 05.01.2009
Michael Schumacher a dezvaluit ca s-a gandit sa revina in Formula 1 dupa retragerea din activitate in 2006.

Schumacher a agatat casca in cui la finalul sezonului 2006, insa presa a speculat de mai multe ori ca germanul si-ar putea face din nou aparitia in Formula 1.

Desi acest lucru nu s-a intamplat, Schumacher a marturisit ca nu a dus lipsa de oferte si ca de doua ori s-a gandit chiar la reintoarcerea in Marele Circ. "Am avut doua posibilitati interesante, dar le-am respins aproape imediat", a precizat neamtul pentru publicatia Bild.

Principalul motiv pentru care Schumacher a ales sa se retraga in 2006 a fost legat de viata personala, el marturisind ca nu se mai poate dedica 100% acestui sport. "Acum as pilota doar pentru distractie, dar nu este stilul meu", a adaugat el.

Totusi, dupa retragerea din F1, Schumacher a pilotat ocazional in cateva curse de motociclism, fara sa obtina performante majore. In plus, germanul colaboreaza cu Ferrari la diverse proiecte destinate in principal masinilor de strada produse de constructorul italian.

Comentarii (5)

  • :)
    dak vine ar veni numai la ferrari:)...de asta sunt sigur...echipa la facu mare
    0 0
  • ...
    Intradevar, pana sa ajunga la Ferrari nu auzise nici dracu' de el.
    0 0
  • blocat
    Clovnule, poate tu nu te uitai la Formula 1 in urma cu 15-16 ani ca sa-l remarci, adica nu poate, cu siguranta ca nu te uitai.
    Nu uita ca azi masinile F1 "poarta" nasul masinii inventat de echipa la care era atunci (Beneton), la interventiile lui Schumacher.
    0 0
  • ...
    Eram ironic la afirmatia Scuderiei. Trebuie sa scriu sau sa explic glumele?
    0 0
  • About: The Red Trash
    Locul gunoiului este la pubela. Ce sa caute inapoi? F1 este un sport unde activeaza SPORTIVI (care de cele mai multe ori sunt oameni), si unde orgoliul de camionagiu complexat nu are ce cauta. In locul acestui gen de comportament se incearca sa se cultive respectul fata de adversari si fani. Asa ca... mai lasa-ne domnule "septuplu", "multiplu", "nimeni-altul"......(citez un clasic in viata).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru