Schumacher şi Rosberg deschid noul sezon de DTM cu o demonstraţie de F1

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 27.04.2012
Michael Schumacher şi Nico Rosberg vor pilota monoposturi Mercedes de Formula 1 din epoci diferite în deschiderea noului sezon din Campionatul German de Turism.

Michael Schumacher şi Nico Rosberg, cei doi piloţi ai echipei Mercedes AMG, vor participa în acest weekend la o demonstraţie de Formula 1 prilejuită de începerea noului sezon din Campionatul German de Turisme (DTM).

Evenimentul va fi deschis de Rosberg, care va pilota sâmbătă pe circuitul de la Hockenheim un monopost Mercedes din 1955 cu care argentinianul Juan Manuel Fangio a câştigat titlul mondial. Pilotul german este încântat că va avea oportunitatea să urce la volanul unui astfel de monopost, mai ales că în urmă cu două săptămâni a obţinut în China prima victorie din carieră în Formula 1.

"Aştept cu nerăbdare să ajung în spatele volanului şi să parcurg câteva tururi la Hockenheim cu monopostul W196 cu care Fangio a concurat în Marele Premiu al Italiei din 1955. Înseamnă foarte mult pentru mine că amândoi am avut succes după aproape şase decenii şi sper să continui să fac asta", a declarat el.

La rândul său, Schumacher va fi prezent pe circuitul de la Hockenheim pentru a efectua câteva tururi demonstrative la volanul unui monopost W02 din sezonul precedent.

"Aştept cu nerăbdare să am oportunitatea de a face pentru prima oară, în acest an, o demonstraţie cu Săgeţile Argintii în faţa spectatorilor germani.

Va fi pentru prima oară în 20 de ani când voi participa la o cursă de DTM şi sper ca fratele meu (n.r - Ralph Schumacher) şi ceilalţi piloţi Mercedes-Benz să aibă un start bun în noul sezon", a precizat septuplul campion mondial.

Via | DTM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru