Schumacher si Vettel au castigat Cupa Natiunilor in Cursa Campionilor

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 03.11.2009
Michael Schumacher si Sebastian Vettel au castigat Cupa Natiunilor pentru Germania in Cursa Campionilor, ce a avut loc marti pe Stadionul Olimpic din Beijing.

Germania a castigat marti pentru a treia oara consecutiv Cupa Natiunilor din cadrul celebrei competitii sportive Race of Champions, desfasurata pentru prima oara in China.

Protagonistii zilei au fost septuplul campion mondial Michael Schumacher si Sebastian Vettel, vicecampionul mondial al Formulei 1 din acest sezon. Cei doi au trecut in finala de echipa Marii Britanii, reprezentata de campionul mondial Jenson Button si de dublul campion mondial din WTCC, Andy Priaulx.

Competitia dintre cele doua natiuni a fost palpitanta, iar Schumacher l-a invins in prima runda pe Button la volanul masinilor Race of Champions. In schimb, Vettel s-a recunoscut invins de Priaulx dupa ce a pierdut controlul masinii Ford Focus WRC in cea de-a doua proba. Cu toate acestea, Schumacher l-a invins proba decisiva pe Priaulx la volanul masinii Race of Champions, iar Germania a devenit cea mai prolifica natiune din istoria competitiei.

Pe parcursul celor 12 curse desfasurate astazi, Germania a inregistrat numai doua infrangeri, trecand in semifinale de o echipa a Statelor Unite ale Americii formata din Travis Pastrana si Chad Reed.

Principala cursa din cadrul Race of Champions va avea loc miercuri pe Stadionul Olimpic din Beijing si va putea fi urmarita in direct pe site-ul oficial al competiei.

Via | Race of Champions

Comentarii (6)

  • @daniel
    erata( Travis Pastrana si *TannerFoust)............. Cupa natiunilor a fost incredibil de spectaculoasa....msc a fost mai in forma ca niciodata :D
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Cupa Natiunilor
    Super tare :) Speram sa fie data de Eurosportt totusi...
    0 0
  • bravo
    schumacher ramane in continuare unul dintre cei mai buni si talentati piloti din istoria f1 (poate chiar cel mai bun) parerea mea.
    0 0
  • @neo
    chiar a fost data integral :D de la ora 14 la 17
    0 0
  • live pe eurosport
    @ NeoGalaxy o sa fie data si maine live de la ora 14 pe eurosport 1 (si HD)
    0 0
  • NeoGalaxy
    @cobra + alecstm
    Multam :)) O sa ma uit si eu.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru