Schumacher speră să obţină un rezultat bun în Abu Dhabi

de Daniel Popescu
Marti, 30.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher priveşte cu încredere spre Marele Premiu din Abu Dhabi şi speră să obţină un rezultat bun după dezamăgirile din India.

Michael Schumacher a înregistrat în India al optulea abandon în primele 17 curse ale acestui sezon, deznodământ care a avut ca precursor incidentul provocat de Jean-Eric Vergne în primul tur în urma căruia pilotul echipei Mercedes a suferit o pană de cauciuc.

Germanul priveşte acum spre Marele Premiu din Abu Dhabi şi admite că este impresionat de încheierea cursei pe timp de noapte, însă speră să aibă parte de o evoluţie mai bună decât cea din India.

"Facilităţile din Abu Dhabi sunt la cel mai înalt nivel, foarte moderne şi foarte atractive. Ora la care are loc cursa o face şi mai interesantă: este ceva special şi mă simt foarte bine să pilotez pe zi şi noapte. Admit însă că 'bine' nu este cuvântul potrivit pentru a descrie cursa pe care am avut-o duminică în India. Totuşi, sper că ne-am învăţat lecţiile despre monopost pe parcursul weekendului şi că putem obţine ceva pozitiv în Abu Dhabi", a declarat el.

Urmareste Automarket
Şeful Ross Brawn speră la rândul său ca echipa să-şi îmbunătăţească performanţele comparativ cu ultimele curse, mai ales că Mercedes nu a mai câştigat niciun punct de la Marele Premiu al statului Singapore, desfăşurat integral în nocturnă.

"Echipa noastră a avut o perioadă provocatoare până acum pe parcursul ultimelor curse din afara Europei.

Totuşi, continuăm să muncim din greu pentru a îmbunătăţi performanţa şi profitam de oportunitate pentru a vedea dezvoltările care sunt relevante în sezonul următor. Am vrea să terminăm sezonul într-o notă pozitica şi sperăm să obţinem un rezultat mai bun în acest weekend", a precizat britanicul.

Via Mercedes

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru