Schumacher: "Sunt criticat pentru ca presa să facă scandal"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 25.06.2010
Michael Schumacher susţine că este criticat pentru rezultatele sale doar pentru ca presa să facă scandal pe seama sa.

Michael Schumacher a fost aspru criticat de presa internaţională după prestaţia modestă din Marele Premiu al Canadei, cele mai dure reacţii venind din partea comentatorilor postului de televiziune BBC.

Totuşi, septuplul campion mondial crede că aceste acuzaţii fac parte dintr-un joc al presei, menit să producă spectacol pe seama sa.

"Nu iau aceste lucruri în serios. Formula 1 este alcătuită din părţi diferite. O parte este reprezentată de spectacol şi nu pot să iau aceste lucru ca o critică realistă, aşa că o pun pe seama scandalului. Din păcate, să gemi despre mine creează o anumită atenţie şi poate că asta este şi intenţia. Aş prefera să nu am parte de aşa ceva şi să nu aud, dar până la urmă la asta se ajunge", a declarat germanul în paddock-ul de la Valencia.

Referindu-se la prestaţia sa din primele opt curse ale sezonului, germanul susţine că este mulţumit de parcursul pe care l-a avut, mai ales dacă ia în calcul circumstanţele în care a revenit în Formula 1.

"Sunt foarte mulţumit de mine însumi.

Da, faci greşeli şi probabil că aş fi putut îmbunătăţi rezultatele, dar nu cred că sunt prea mulţi băieţi prin lume care la 41 de ani pot reveni şi concura la nivel înalt. Nu mi-am pierdut cunoştinţele de pilotaj, ştiu ce fac şi cred că fac tot ce pot. Da, întotdeauna există momente în care poţi îmbunătăţi. Când am câştigat 91 de curse şi şapte titluri mă gândeam cum îmi pot îmbunătăţi performantele şi aşa fac şi acum", a mai precizat el.

Via | Reuters

Comentarii (12)

  • Schumacher
    I-as cere un spectacol nelipsit de siguranta si respect iar ultimele lui vb.le vad ca pe o mandrie si o "guma de sters" a unor impresii nu prea pozitive...Daca nu ia masuri, la sf.campionatului e posibil sa i sa spuna "daca taceai filozof ramaneai(daca nu reveneai aveai in continuare acele laude)
    7 18
  • Corneliu
    Pai cred si eu ca e criticat, daca foarte multa lume il considera un geniu absolut, si acum se dovedeste ca nu a fost si nu este asa ceva. Cat despre concuratul la nivel inalt... faptul ca Rosberg de devanseaza mai mereu, si ca te-a depasit si Buemi, zice totul.
    11 17
  • nelu98
    schumi
    CIPf1

    schumi e terminat
    5 14
  • voi toti
    habar n-aveti despre F1. Pacat ca va irositi timpul urmarind f1 comentand si dandu-va cu parerea cand nu stiti nimic. Schumacher a facut ceva ce probabil nu se va mai incumeta nimeni si anume sa revii dupa 3 ani de pauza la 41 de ani la un nivel foarte inalt .

    Corneliu si pe Alonso l-a depasit Sato cu Super Aguri asta inseamna ca e praf ? Tu esti praf !
    13 7
  • Nelu98
    La fel ca si tine! El cu Formula 1, tu cu viata in general!
    10 6
  • Corneliu
    @eu , care imi zice ca sunt praf: Mansell, 1994, revenit la 41 de ani, a castigat a treia cursa la care a participat, dupa revenire. Tot la cursa aia, mai tii minte cum gloriosul Schumi l-a blocat si scos din cursa pe Hill? Si sa zicem ca nu se pune treaba cu Buemi, dar cu coechipierul care il devanseaza mai mereu, cum e? Deasemenea, mai bine ai fi si tu baiat mai destept si nu ai trage concluzii aiurea despre mine cand nu ma cunosti deloc.
    8 4
  • Coman Norbert
    A demonstrat
    Omul a demonstrat în toate sporturile în care a participat că este un atlet și un campion. Cele 7 titluri nu i le ia nimeni, mai ales nu niște nulități care comentează pe un forum anonim.
    7 6
  • gigilica
    NU UITATI! Ganditi si apoi scrieti
    probabil cei care sunt impotriva lui M.S. nu erau nascuti pe vreme cand el a castigat consecutiv 2 titluri cu cea mai slaba masina ( Benetton-Ford) si ulterior a adus Ferrari de la mijlocul clasamentului la 6 titluri la constructori. Este normal sa nu aiba rezultate cu o masina noua cu care nu a avut voie sa se antreneza si s-o puna la punct.
    5 6
  • dacian08
    Doar nu o fi Jackson
    Asa se vorbea si despre Jackson ca tot a trecut un an de cand nu mai e cu noi , cat timp era in viata multi ziceau ca e un ciudat oare ar trebuii sa moara (Schumacher) ca si Senna sa fie respectat , multi nu inteleg ca si Senna nu s-ar fi oprit sa concureze pana nu ar fi murit (de preferinta din cauze naturale) . Senna ..... Schumacher doi piloti foarte diferiti , tot o data foarte asemanatori .santeti de acord? sa vad niste voturi .
    5 1
  • Duarte
    Michael Schunacher
    Mansell a castigat cursa aia pentru ca toti marii tenori abandonasera .....

    Schumacher a avut si cateva prestatii bune...si e un pilot care face spectacol la fie care cursa....

    Buemi l-a depasit pentru ca a avut probleme cu caciucurile , in Canada daca nu avea accidentul cu Kubica termina in primii sase...

    Sunt sigur ca va ajunge din nou pe primul loc....are nevoie de rabdare si de o masina competitiva

    Mult succes Schumacher !
    4 4
  • Schumi uber alles!
    Schumi nu mai are nevoie sa dovedeasca nimic. A dovedit deja cu prisosinta tot. Desi rezultatele nu sunt inca senzationale, se inscriu totusi pe o linie ascendenta. Mai mult, Schumi nu a abandonat nici o cursa. E evident ca acumuleaza si fructifica. Dar nu e robot, ci om. Semnificativ este ca toti cei intr-adevar implicati cu el isi pastreaza increderea nestirbita.
    Pentru mine F1 a redevenit interesanta o data cu revenirea lui Schumi. Care a revenit numai pt placerea lui si a nostra.
    Succes Schumi!
    4 4
  • @jdsjd
    "@corneliu
    e un om care stie sa argumenteze nu sa ne informeze ce-i simte inimioara.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru