Schumacher: "Sunt implicat in multe accidente pentru ca risc pentru mult"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 18.07.2011
Michael Schumacher sustine ca este implicat in multe accidente intrucat isi asuma riscuri mai mari pentru a obtine rezultate bune.

Michael Schumacher a avut parte de numeroase accidente in prima jumatate a acestui sezon, iar de cele mai multe ori germanul si-a deteriorat semnificativ aripa fata si fost penalizat de comisari ide cursa.

Accidentele au fost puse constant pe seama lipsei de concentrare, insa septuplul campion mondial sustine ca principala cauza este reprezentata de faptul ca trebuie sa-si asume mai multe riscuri decat alti piloti pentru a compensa performantele mai putin bune ale monopostului Mercedes GP.

"Fiecare dintre coliziunile din acest sezon a avut un motiv diferit. Nu sunt diferit si cu siguranta nu este vorba ca nu sunt concentrat. Credeti-ma, m-am gasit in cateva situatii nefericite pe care le-as fi evitat cu bucurie. Pur si simplu ma lupt cat de mult pot pentru a ajunge in frunte, iar pentru asta trebuie sa-mi asum cateva riscuri", a declarat germanul pentru publicatia Auto Motor und Sport.

Mercedes GP spera sa inregistreze progrese semnificative in urmatoarea perioada gratie unui nou sistem de evacuare introdus in premiera in Marele Premiu al Marii Britanii.

Via | GMM

Comentarii (11)

  • asta e schumi...
    ...nu si-a pierdut nimic din determinarea pe care o avea.si sa recunoastem,are dreptate in ceea ce priveste masina.
    19 2
  • ctlnmihai
    Schumacher: "Sunt implicat in multe accidente pentru ca risc pentru mult"
    Are și el dreptate.
    15 2
  • Schumacher: "Sunt implicat in multe accidente pentru ca risc pentru mult"
    Asta e Schumi pe care-l stim de atatia ani. Poate sa alerge si in pluton, si la coada, o face cu aceeasi determinare. A 2-a retragere va fi cu siguranta la fel de dureroasa pentru fanii lui (printre care ma numar si eu).
    21 2
  • Ce bun ar fi pt el un loc pe podium in Germania..pe site-ul F1.com se anunta ploaie in ziua cursei.
    19 2
  • ipocrizie mare !!
    de ce nu ziceti de hamilton acelasi lucru? el ar fii mult mai acoperit din punct de vedere ca este mult mai tanar si nu are asa multa experienta cum are shumi....dar asta este, cum zicea cineva: haters must hate no matter what !!
    8 19
  • Schumy fan 4 ever
    @miez Alta este lupta in mijlocul plutonului si alta este la varf. Nu poti compara cele doua!
    7 5
  • Schumy fan 4 ever
    @miez Alta este lupta in mijlocul plutonului si alta este la varf. Nu poti compara cele doua!
    5 5
  • penibilitate !
    hamilton de multe ori se regaseste in pluton din cauza masini proaste de anul asta in calificari...deci cea ce zici tu se aplica si la ham dar in fine uni chiar...
    2 7
  • Schumi
    Schumi lupta cu varsta, cu masina, cu tehnologia si cu mentalitati diferite. Parerea mea e ca va castiga pana la urma. Respect maxim pentru ca este acolo si, chiar daca rezultatele sunt nedemne de un septuplu campion mondial, se incapataneaza sa nu renunte...
    8 1
  • Schumi uber alles!
    Ma bucur ca Schumi ataca frontal. Inseamna ca in curand va reusi!
    Schumi a mai avut "greseli" si inainte de a ajunge campion, la fel si Vetel, Alonso, Senna. Cred ca e rezultatul determinarii de a se desprinde din pluton. E ceea ce i-a lipsit, de exemplu, lui Villeneuve, dupa ce a devenit campion.
    Schumi uber alles!
    6 1
  • Schumacher, un campion care se umple de demnitate
    Diferenta dintre Ham si Schumacher este uriasa. Primul greseste nefortat, din prostie si, nici nu recunoaste, ba mai mult, face si scandal. Al doilea e un gentleman, si-a regasit eleganta care poate uneori i-a lipsit in trecut, acum o foloseste impecabil si merita toata admiratia.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru