Schumacher: "Sunt multumit ca am mers in ritmul lui Nico Rosberg"

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 21.03.2010
Michael Schumacher considera ca prima cursa dupa revenirea sa in Formula 1 reprezinta dovada faptului ca echipa si monopostul sau au potential.

Desi Michael Schumacher nu se declara foarte fericit in urma rezultatului din Bahrain imeidat dupa cursa, germanul considera acum ca prima runda a sezonului a fost una pozitiva pentru el.

Astfel, desi monopostul pregatit de Mercedes GP are un comportament clar subvirator iar pneurile Bridgestone nu se muleaza inca pe caracterul masinii, Schumacher considera ca exista potential mare pentru echipa sa in urmatoarele curse. In plus, in ceea ce priveste competitia cu colegul sau de echipa, Nico Rosberg, Schumacher se declara satisfacut de faptul ca a reusit sa se ridice la ritmul de cursa al acestuia.

"O mica satisfactie personala este reprezentata de faptul ca am putut sa mentin acelasi ritm cu Nico in timul cursei", spune Schumacher, care apoi glumeste, spunand ca performantele sale au fost pe alocuri chiar mai bune: "Am fost semniificativ mai rapid de el in tururile rapide, pe care le-am parcurs cu trei sutimi de secunda mai repede".

Pe de alta parte, Niki Lauda sustine ca adevaratul Schumacher va iesi la iveala abia dupa cateva curse: "Stiu despre ce vorbesc", afirma Lauda, care a revenit in Formula 1 dupa cativa ani de pauza, castigand un titlu mondial.

"Vechile mecanisme au nevoie de timp pentru a reveni la normal, insa nu uiti niciodata cum sa pilotezi. Mai ales atunci cand inainte ai reusit sa te mentii la un nivel atat de inalt", spune austriacul.

Taguri: Schumacher

Comentarii (7)

  • ...
    @admin. nu se ia nici o masura impotriva indivizilor care injura de mama foculul in sectiunea "raspunsuri"? de mult timp vad injuraturi si vad ca nu patesc nimic. macar sa le fie sterse comenturile:)
    12 0
  • AYRTON SENNA
    Ar fi implinit azi 50 de ani:( speram ca dati un articol mai consistent....

    http://www.youtube.com/watch?v=NXqa-fVYZN8&feature=player_embedded


    Magic SENNA un idol pt copii anilor80'-90'
    8 0
  • iguana
    Campion 2010
    Michael Schumacher, campion mondial in 2010 in formula 1. Cine nu crede sa ashtepte si sa vada.
    7 8
  • Respect Schumy
    Cel mai bun pilot di istoria F1.
    4 8
  • Lauda
    Interesante afirmatiile lui Nikki Lauda cat despre comentariul iguanei... e lung campionatul, exista posibilitati teoretice insa sa nu uitam palmele luate de echipe ca McLaren, Mercedes GP in ceea ce priveste dublul-deflector, palma grea ce-si va pune amprenta pe performante. Aceste monoposturi au fost gandite in detaliu ca un sistem complex si o schimbare atat de mica in sistemul lor de functionare va afecta dezvoltarea. Deci... asteptam si vom vedea dar... e un mare semn de intrebare privind materialul tehnic care sa-l puna in postura de a lupta pentru victorii pe Schumacher . Una e sa-ti doresti alta e sa fii realist.
    7 0
  • schumacho
    da.este adevarat ,este foarteee motivat sa castige campionatul nr.8,dar este o problema pe circuit: se numeste Vettel.vedem la sfarsit
    3 2
  • coman norbert
    Vettel poate sa multumeasca
    lui Schumi ca exista. Este descoperirea lui. Este normal ca elevul sa-si depaseasca profesorul, dar vulpea batrana mai are secrete.
    Pe RTL Klub a fost o emisiune despre cum, cand si de ce l-a pastorit Schumacher pe Vettel. Dar pe TVR sunt doar comentarii despre "marile valori locale" care o sa concureze in carturi toata viata. Aici merge politica pupatului in dos, da Sechelariu tatal bani...
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru