Schumacher: "Un nou podium depinde de performanţa monopostului"

de Daniel Popescu
Joi, 11.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher crede că mai poate obţine o clasare pe podium în acest sezon doar dacă Mercedes îmbunătăţeşte monopostul.

De la revenirea în Formula 1 în 2010, Michael Schumacher a obţinut o singură clasare pe podium, în Marele Premiu al Europei din acest an.

Mercedes nu a reuşit însă să se menţină la acelaşi nivel şi nu şi-a trecut în cont nicio altă performanţă asemănătoare, cu excepţia victoriei lui Nico Rosberg de la Shanghai. Întrebat dacă mai poate termina pe podium înainte de retragerea din competiţie programată pentru finalul campionatului, Schumacher considera că acest lucru se va întâmpla numai dacă Mercedes introduce un update semnificativ pentru W03.

"Totul depinde de capacitatea de a îmbunătăţi semnificativ monopostul. Ştim că am avut nevoie de noroc pentru a fi acolo unde am fost în ultimele curse, dar nu ne putem baza numai pe noroc. Încă lucrăm la acest monopost şi sperăm să-l îmbunătăţim, dar depinde cât de mult putem progresa", a declarat septuplul campion mondial în Coreea de Sud.

Urmareste Automarket
Cât despre rezultatele pe care le poate obţine pe circuitul de la Yeongham, Schumacher şi-a exprimat speranţa că va lupta pentru un loc în Q3.

"Pachetul nostru ar trebui să fie în regulă având în vedere caracteristicile circuitului.

Nu ştiu ce înseamnă asta exact, dar sper să însemne că putem fi în primii 10 în calificări şi de acolo vom vedea. Dacă ne uităm la forma în care am fost în Japonia, nu a fost prea rău. Nu am arătat grozav în calificări, dar în cursă cel mai bun timp al meu nu a fost departe de cei mai buni timpi ai liderilor", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (4)

  • X_zone
    el tractoristo ...doar din intamplare ajungi pe podium, poate tata jean todt sa te mai arunce asa pe-acolo dar nu mai are putere...
    1 17
  • a aparut traumatizatul
    12 3
  • "
    Schumacher: "Un nou podium depinde de performanţa monopostului"
    "

    Mai pe scurt uita Schumacher de podium cu asa bolid.
    Pacat
    1 1
  • fangio
    Monopostul mai e cum mai e, dar...pilotul...modest rau!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru