Schumacher va avea parte de un eveniment surpriză de retragere la Interlagos

de Daniel Popescu
Vineri, 09.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Organizatorii Marelui Premiu al Braziliei îi pregătesc lui Michael Schumacher un eveniment surpriză cu ocazia retragerii din Formula 1.

Brazilia vrea să profite din plin de faptul că găzduieşte ultima cursa a sezonului. Chiar dacă punctul de referinţă va fi lupta pentru titlu dintre Sebastian Vettel şi Fernando Alonso, cursa de la Interlagos va marca şi a doua retragere a lui Michael Schumacher din Formula 1.

Organizatorii au anunţat că pregătesc un eveniment special pentru a marca retragerea germanului, însă au refuzat să dezvăluie în ce va consta acesta.

"Înainte de eveniment vom discuta cu Bernie Ecclestone pentru a nu interfera cu nicio altă activitate. Veţi fi surprinşi. Nici măcar Ecclestone nu ştie ce se va întâmpla. Sunt sigur că o să-i placă lui Schumacher", a declarat Claudia Ito, şeful circuitului de la Interlagos.

Urmareste Automarket
Brazilia i-a oferit un eveniment de retragere lui Schumacher şi în sezonul 2006, atunci când germanul s-a retras prima oară din activitate.
La vremea respectivă, organizatorii l-au celebrat pe septuplul campuion mondila înaintea cursei în cadrul unui eveniment special la care a fost invitat şi fostul mare fotbalist brazilian Pele.

Via GMM

Comentarii (11)

  • Brazilia va insemna pentru eternitate Ayrton Senna!
    8 20
  • @simpaticus
    Bun dar ce ai vrut sa spui cu asta? Este ilogic sa crezi ca Brazili, in F1 poate sa insemne altceva in afara de Senna dar asta nu inseamna ca nu poate sa celebreze un mare pilot si asta chiar daca a demonstrat ca un mare pilot poate fi si mediocru!!! ( nu sunt fan MS, nu mi-a placut niciodata dar asta nu inseamna ca nu trebuie respectat)
    21 5
  • ce mediocritate ba nene
    11 3
  • Nu l-am simpatizat pe Schumi dar merita o retragere. Cine nu e de acord il invit sa revada concursul de la Sao Paulo din 2006. Sper sa fie un spectacol cel putin la fel de frumos.
    8 3
  • Traiasca SM, traiasca Nemti, traiasca Italieni, sa construiasca monoposturi performante. Stima si respect pentru Schumi
    4 1
  • retragerea unui obosit care campionatul asta a umplut pistele de cioburi, probabil si-a platit a doua retragere si poate urmeaza si a 3 a si tot asa sper sa revina si sa isi demonstreze in continuare adevarata sa valoare, aceea de tractorist.
    3 13
  • @X_Zone
    De acord cu tine =)). +1, +1
    3 2
  • ba x_zone bine ca esti u mare campion de formula1.noroc ca mai sunt pe lumea asta si obositi ca tine.de schumi isi vor aduce aminte si peste 50 ani oamenii de el. dar de tine si comentarile tale se vor alege praful...:)))
    1 1
  • si uite asa dispare ultimul titan al formulei 1,poate pt tinerii din actuala generatie nu reprezinta mare lucru asa cum nici pt mine j.m .fangio nu a fost de actualitate dar odata cu schumacher se incheie o epoca de mari campionii senna, prost ,mansell ,hill ,hakkinen si multi alti piloti care au castigat (campionate) sau nu insa au facut deliciul publicului cu toate lucrurile bune sau rele .Macar avem youtube sa-i mai revedem din cand in cand
    2 0
  • X_Zone daca tu ai avea 10% din ceea ce stie Schumi in materie de condus te-ai crede regele soselelor din Romania. E unul dintre cei mai importanti piloti din istoria F1. A-l denigra e lipsa de respect (ca sa nu spun altfel).

    PS: nu-l simpatizez pe Michael dar ce e al cezarului e ... al lui. Uitati-va pe statisticile curselor clasice si veti vedea ca el detine toate recordurile. E o coincidenta si Scumi de fapt e unul care habar nu are sa conduca o masina? Nu as crede asa ceva. Sint convins ca nu e asa. Respect Schumi !
    7 1
  • @pablo256r
    Daca Senna n-ar fi murit in 94, iti garantez ca n-ar fi luat Schumi campionatul. Plus de asta, pe vremea cand era la Ferrari taia si spanzura circuitele. Dar nu e chiar asa :), mereu a avut coechipieri de umplutura gen Eddie Irvine sau Rubens Barrichello care il lasa sa treaca pe ultima linie dreapta. Asa e, nu putem contesta ca n-a fost un pilot bun, dar daca ar fi avut si alt coechipier care sa-si spuna cuvantul, garantez ca n-ar fi castigat atata si n-ar fi facut pe 'regele'. I-auzi, sa iti faci programare ca sa-i iei un interviu, asa ceva n-am mai auzit. M-ai bine nu ar fi revenit, macar ramanea cu respectul tuturor, acum sincer, s-au cam terminat respectele pilotilor. Il face pe Senna idiot, desii 'regele' a fost de vina.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru