Schumacher va debuta la Mercedes GP pe 10 februarie

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 28.12.2009
Michael Schumacher va urca pentru prima oara la volanului unui monopost Mercedes GP in cadrul testelor de la Jerez din 10 februarie, potrivit publicatiei Bild.

Prima sesiune de teste premergatoare noului sezon competitional va incepe pe 1 februarie pe circuitul de la Valencia. Cu toate acestea, Michael Schumacher va testa pentru prima oara un monopost al echipei Mercedes GP la o distanta de 9 zile pe circuitul de la Jerez, gazda celei de-a doua sesiuni de teste.

Informatia nu este oficiala, insa a fost dezvaluita luni de publicatia germana Bild, aceeasi care a anuntat in premiera revenirea septuplului campion mondial in Formula 1.

Pe de alta parte, sursa citata mentioneaza ca Mercedes GP va lansa oficial noul monopost la finalul lunii ianuarie, in cadrul unui eveniment ce va fi organizat la muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart, Germania. Se anticipeaza ca Schumacher va tine capul de afis al festivitatilor, prin prisma revenirii in competitie dupa o absenta de patru ani si a popularitatii de care se bucura in tara sa natala.

Via | ESPNF1

Comentarii (6)

  • NeoGalaxy
    @Poze
    Poza lui Schumi in costumul rosu, mi se par o ofensa acuma, mai ales dupa ce a semnat cu Mercedes. Parerea mea...
    0 0
  • @NeoGalaxy
    In noile culori nu are cum sa fie o poza recenta cu Schumi. (nici nu se stie inca ce culori vor avea) Dar cum de ai reusit sa intelegi fraza asta, ca mie nu mi-a mers: "Michael Schumacher va testa pentru prima oara un monopost al echipei Mercedes GP la o distanta de 9 zile pe circuitul de la Jerez"
    0 0
  • NeoGalaxy
    @alectsm
    :P Buna idee cu fraza uite nu am observat-o :). Oare este mare distanta asta de 9 zile?
    0 0
  • Clar
    Prima sesiune incepe pe 1 februarie, iar la o distanta de 9 zile testeaza Schummy. Clear like daylight.
    0 0
  • costum
    pana va incepe sezonul 2010 va avea sigur si costum cu insemnele si cluorile echipei!
    0 0
  • Formula 1 reinvie
    Cel mai spectaculos eveniment din ultimii 2 ani in F1 asta e. Pe 10 ianuarie. Schumacher e mai mult decat formula 1. In sfarsit!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru