Schumacher va decide după luna octombrie dacă rămâne în F1

de Daniel Popescu
Vineri, 06.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher susţine că şi-ar putea amâna până în luna octombrie decizia cu privire la prelungirea contractului cu Mercedes AMG până în 2013.

Mercedes a anunţat în această săptămână că cel mai târziu în luna august va finaliza discuţiile cu Michael Schumacher cu privire la prelungirea contractului pentru sezonul următor.

În condiţiile în care constructorul german speră să continue alături de septuplul campion mondial, decizia de prelungire a contractului îi aparţine în totalitate lui Schumacher, însă acesta a dezvăluit la Silverstone că fanii ar putea aştepta până în luna octombrie un răspuns final din partea sa. "Cu siguranţă este posibil să nu existe nicio decizie din partea mea înainte de luna octombrie", a declarat germanul pentru agenţia de presă DPA.

La aflarea declaraţiei pilotului, şeful Ross Brawn a lăsat să se înţeleagă că nu va grăbi în niciun fel o decizie din partea acestuia. "Ne concentrăm doar pe Schumacher. Nu există niciun termen limită pentru luarea unei decizii, dar trebuie să fie decizia corectă", a precizat el.

Cu toate acestea, Mercedes are tot interesul să-l determine pe Schumacher să ia cât mai rapid o decizie, pentru ca în cazul în care germanul se retrage să aibă timp să caute un înlocuitor pe măsură.

Una dintre opţiuni poate fi Lewis Hamilton, care a făcut câteva declaraţii confuze cu privire la prelungirea contractului cu McLaren.

"Sunt pregătit să rezolv. A fi pregătit înseamnă că ai luat o decizie şi ştii ce urmează să faci. Dar s-ar putea să aştept până la sfârşitul lunii august sau chiar mai mult, chiar nu ştiu. Se va întâmpla când voi lua o decizie", a precizat pilotul echipei McLaren.

Via GMM

Comentarii (6)

  • Simona
    sper sa nu se retraga, doar sa schimbe echipa,
    Mercedes e o mare VARZA !!!
    12 3
  • Mercedes
    Mercedes este un nume mare in industria auto si implicit in F1.La fel ca si celelalte echipe de top are nevoie de timp pentru a aduce rezultate in acest sport.Nu uita Simona,ca Redbull era acum 5-6 ani o echipa de mijloc sau chiar mai jos.
    7 3
  • @Mercedes
    Uiti ca Mercedes este echipa care a castigat in 2009 campionatul (bine, sub numele de Brawn GP). Mercedes decat a cumparat echipa, a devenit sponsorul principal, si s-a implicat mai mult, dar la baza este o echipa care a castigat un campionat destul de curand.
    Red Bull este fostul Jaguar Racing, echipa care nu a terminat nici un campionat mai sus de locul 7, dar care, dupa ce a fost cumparata de Red Bull, incet-incet a devenit mai puternica.
    7 1
  • noname00

    chiar nu vezi nici o diferenta?
    crezi ca Mercedes AMG este 100% Brawn?
    Nu e chiare asa, nu se vinde chiar toate secretele. Mercedes mai au nevoie de Schumacher, el le face bolidul, pentru eoi inca un an cu Michael le-ar aduce doar plusuri, reclama, fani, bolid deezvoltat...
    Dar pt MSC sa mai participe un an cu asa masina ar si mai rau, cred ca decizia e dupa MSC nu dupa Mercedes
    7 0
  • x_zone
    schuipimacher el tractoristo...
    1 7
  • bogdan
    OK.ASA ESTE
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru