Schumacher va decide în vara anului viitor dacă rămâne la Mercedes

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 24.11.2011
Michael Schumacher va decide abia la jumătatea sezonului viitor dacă îşi va prelungi contractul cu Mercedes GP pentru 2013.

Actualul contract al lui Michael Schumacher cu Mercedes GP expiră la sfârşitul sezonului 2012, iar coechipierul său Nico Rosberg a semnat deja o înţelegere şi pentru 2013.

Anterior, septuplul campion mondial a admis că nu este încă pregătit să decidă dacă îşi va prelungi revenirea în Formula 1, iar şeful Ross Brawn a dezvăluit că o hotărâre finală va fi luată abia la jumătatea anului viitor.

"Contractul include încă un sezon, dar este evident că dacă amândoi vom avea un sezon bun, atât echipa, cât şi Schumacher, de ce să nu continuăm pentru încă un an? Totul depinde de 2012. La jumătatea sezonului viitor vom lua o decizie colectivă. Sunt foarte calm. Avem planuri în acest moment şi nu cred că se gândeşte să plece în altă parte", a declarat britanicul pentru publicaţia Autosprint.

Mercedes GP va termina sezonul 2011 pe locul patru în clasamentul constructorilor fără să obţină niciun podium, iar Brawn a admis că echipa trebuie să înregistreze progrese semnificative în perspectiva sezonului următor.

"În a doua jumătate a sezonului am extras tot ce se putea extrage din maşină.

Echipa s-a descurcat foarte bine, la fel şi piloţii. Nu avem încă un monopost suficient de bun, dar îmbunătăţim. Nu spun că suntem mulţumiţi de rezultatele de până acum, pentru că nu suntem suficient de competitivi pentru a termina cu regularitate pe podium sau pentru a ne descurca chiar şi mai bine. Trebuie să îmbunătăţim performanţa, dar ca echipă suntem de clasa mondială", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • RedBull sau Ferrari
    Daca una din cele doua echipe ( RedBull sau Ferrari ) l-ar lua pe Schumacher ar fi un castig ...este peste Massa sau Webber si mai motivat ca niciodata.
    12 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru