Schumacher va dezvolta sisteme de securitate şi de confort pentru Mercedes

de Daniel Popescu
Joi, 11.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher a devenit ambasadorul Mercedes şi va dezvolta sisteme de securitate şi de confort pentru maşinile de serie ale constructorului german.

Michael Schumacher a confirmat joi planurile de viitor de după cea de-a doua retragere din Formula 1 survenită la sfârşitul anului trecut.

Septuplul campion mondial va rămâne legat de Mercedes, echipă pentru care a concurat intre 2010-2012 şi pentru care a obţinut un podium în Marele Premiu al Europei de anul trecut.

Germanul a fost numit ambasadorul brandului şi va avea ca principal rol dezvoltarea unor sisteme de securitate şi de confort pentru maşinile de serie produse de constructorul german.

Urmareste Automarket
"Viitorul mă interesează mult mai mult decât prezentul şi trecutul.
Pe parcursul carierei în Formula 1 am considerat întotdeauna că nu trebuie să te calci pe lauri, ci că trebuie să îmbunătăţeşti performanţele în mod constant. De aceea, m-am putut baza de multe ori pe toate tehnologiile disponibile pentru mine în monopost şi să le folosesc în avantajul meu. Prin urmare, sunt un suporter declarat al sistemului de asistenţă pentru condus atât în monoposturile de curse, cât şi în maşinile de stradă"
, a declarat el.

Via Mercedes

Comentarii (6)

  • Deja mai plictisit cu noi tale preocupari de viitor domnule. De ce nu ai ramas tu la Ferrari , mare pacat mare.
    4 9
  • @Admin - "am considerat întotdeauna că nu trebuie să te calci pe lauri" :) ... prima oara am citit altceva.
    4 0
  • @ccmax: Normal ca ai citit altceva. Expresia corecta e "sa te culci pe lauri".
    5 2
  • Preocupari de pensionar, sisteme de siguranta...pffff...urmeaza managementul sistemelor de climatizare.
    4 2
  • mirel_f1
    In comparatie cu noi muritori de rand ,el are un job bine platit plus ca a strins o suma fabuloasa in toti ani astia de f1 asa ca hai sa nu-l mai barfim sau sa ne intereseze ce face le deacum incolo,ca noi muncim pe 700 lei ....
    4 0
  • Bogdan
    Mesajul este in primul rand pentru cei care tin site-ul asta: in contextul aparentei cresteri de forma a celor de la Mercedes, eu inca sunt interesat de motivele pentru care Schumacher a ales sa nu mai continue si anul asta cu ei.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru