Schumacher va testa marti un monopost de GP2

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 11.01.2010
Michael Schumacher va testa incepand de marti un monopost de GP2 pe circuitul Jerez din Spania.

Dupa ce a semnat la finalul anului trecut un contract pe trei ani cu Mercedes GP, Michael Schumacher este pregatit sa revina la volanul unei masini de cursa in aceasta saptamana.

Incepand de marti, germanul va testa timp de trei zile un monopost de GP2 al echipei Supernova pe circuitul Jerez din Spania, informatia fiind confirmata de un purtator de cuvant al lui Schumacher pentru publicatia Autosport. Potrivit presei germane, testul a fost deja aprobat de FIA si va avea un caracter privat.

Schumacher este in imposibilitatea de a testa un monopost de Formula 1 in luna ianuarie, intrucat regulamentul sportiv al FIA interzice acest lucru. Testele din Formula 1 vor incepe in luna februarie si se vor desfasura pe circuitele de la Valencia, Jerez (doua sesiuni) si Barcelona.

Via | Autosport

Comentarii (2)

  • go schumi go !!!
    Alonso,Button,Hamilton sa tremurati ca vine era Germana si Schumi 3 ani de acum incolo va arata cine-i bos-ul... DEUTSCHLAND UBER ALLES !!!
    0 0
  • :o)))
    Eu, sincer, nu cred ca tremura vreunul din cei 3 de sus... Oricum, o sa fie taaaaaaare interesant sa vedem varfurile la lupta! Abia astept!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru