Schumacher va utiliza un nou design pentru casca in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 13.01.2010
Producatorul german Schuberth lucreaza la un nou design pentru casca pe care o va utiliza Michael Schumacher la Mercedes GP in sezonul 2010.

Michael Schumacher a revenit marti la volanul unui monopost de competitie purand o casca cu un design similar cu cel utilizat in Formula 1 in perioada 2000-2006.

Daca culoarea rosie a castii s-a potrivit pe vremea cand concura pentru Ferrari, lucrurile se vor schimba radical in 2010, intrucat monopostul Mercedes GP va fi predominant argintiu.

In acest sens, producatorul german de casti Schuberth lucreaza in prezent la o noua paleta de culori si un nou design, care va fi prezentat in timp util pentru debutul noului sezon de Formula 1. In prezent nu exista informatii despre modul in care va arata casca, insa se anticipeaza ca aceasta va fi argintie si va include si celebra sigla a constructorului Mercedes.

Intre timp, pilotul german va continua miercuri si joi testele de pe circuitul de la Jerez la volanul unui monopost de GP2 al echipei Supernova. Septuplul campion mondial a dat asigurari ca nu mai are niciun fel de probleme la gat dupa accidentul de motocicleta suferit in luna februarie si care l-a impiedicat sa revina in Marele Circ in vara anului trecut.

Via | Motorsport | Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru