Schumacher: "Vettel este cel mai bun pilot din Formula 1"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 01.04.2010
Michael Schumacher a sugerat ca Sebastian Vettel este principalul candidat la titlul mondial in sezonul 2010 al Formulei 1.

Sebastian Vettel continua sa ramana in prim-planul Formulei 1, in ciuda ghinionului de care a avut parte in primele doua curse ale noului sezon.

Plecat din pole position atat in Bahrain, cat si in Australia, germanul a ratat victoriile numai din cauza unor defectiuni tehnice la monopost, motiv pentru care Michael Schumacher il crediteaza pe conationalul sau cu cele mai mari sanse la cucerirea titlului mondial.

"Daca ma intrebati despre un rival care iese in fata, atunci acesta este Vettel. Daca te uiti la monopostul pe care il are si la modul in care il piloteaza, el este pilotul care reprezinta cea mai mare amenintare. Bineinteles ca nu a avut noroc in primele doua curse. Dar daca totul ar fi decurs bine, ar fi castigat ambele curse", a declarat septuplul campion mondial la Sepang.

Via | Autosport

Taguri: Schumacher, Vettel

Comentarii (5)

  • "Vettel cel mai bun pilot din F1"
    Oricine poate castiga curse daca lucrurile merg bine pentru el, adica sa aiba o masina buna (fiabila, rapida, economica), sa beneficieze de o strategie inspirata si sa stie sa gestioneze bine resursele de care dispune. Este situatia ideala in care aproape oricine (ma refer la pilotii de F1), poate deveni castigator. Suma de variabile ce actioneaza in F1, aduce si spectacolul in aceasta competitie, pentru ca din fericire nici o echipa nu poate realiza optimizarea tuturor parametrilor de fiecare data. Cat despre Vettel raman la parerea ca este un pilot foarte talentat cu multa ambitie dar mai are cate ceva de invatat
    7 6
  • niciodata
    Niciodata nu va spune ca Alonso este un pilot bun...macar mediocru.
    8 3
  • Schumacher: "Vettel este cel mai bun pilot din Formula 1"
    1 ... am o nelamurire. A facut Schumacher acesta declaratie sau este dedusa de redactie?!? ... ca apare cu ghilimele si in acest caz ar trebui sa fie citat.
    2. Personal consider ca notiunea de "cel mai bun pilot in f1" nu este corecta. Cred ca cea mai potrivita notiune ar fi "cel mai bun tandem om-masina" ... parerea mea.
    4 1
  • corect
    Am citit articolul pe alt site si, intr-adevar, n-am vazut nicaieri expresia folosita in titlu. Probabil redactorul vrea sa anticipeze ceva..:)
    2 0
  • @diesel08
    Este corect. Fiecare poate " anticipa" ce doreste numai ca atunci cand utilizezi ghilimele ii atribui cuiva o afirmatie. SI nu este corect.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru