Schumacher: "Vettel va fi respectat de italieni doar dacă va concura pentru Ferrari"

de Daniel Popescu
Joi, 12.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher consideră că Sebastian Vettel va fi respectat de fanii italieni doar în momentul în care va concura pentru Ferrari.

Nici pe mine nu m-au plăcut la început fanii italieni. Pentru asta, trebuie să porţi combinezonul roşu.

Michael Schumacher
Septuplu campion mondial
Victoria obţinută de Sebastian vettel în Marele Premiu al Italiei a atras numeroase fluierături din partea spectatorilor, în condiţiile în care echipa favorită a localnicilor este Ferrari.

O astfel de atitudine era rar întâlnită în lumea Formulei 1, însă Michael Schumacher îi înţelege pe fanii italieni şi spune că aceştia sunt foarte moţionali când vine vorba despre Ferrari. În opinia septuplului campion mondial, singura soluţie pentru ca Vettel să evite pe viitor astfel de atitudini nesportive este să concureze pentru Căluţul Cabrat.

"Nici pe mine nu m-au plăcut la început. Pentru asta, trebuie să porţi combinezonul roşu. Fanii italieni respectă performanţele lui Vettel, dar nu sunt întotdeauna capabili să reacţioneze diferit din punct de vedere emoţional", a declarat el pentru publicaţia germană Bild.

Nemulţumit de atitudinea fanilor a fost şi Luca di Montezemolo, preşedintele Ferrari, care a admis că aceştia ar fi trebuit să evite o astfel de atitudine.

"Mulţumesc fanilor care au fost fantastici, dar ar fi putut face asta fără să-l huiduie pe Vettel", a precizat italianul.

Via Motorsport

Comentarii (8)

  • Logic nu...
    1 15
  • si daca nu-i trebuie sa fie respectat de italieni? Pe tine Schumi, dupa ce i-ai scos din groapa cu sit si te-ai retras tot nu te respecta
    Lui Vettel ii trebuie titluri nu abureli efemere de care vorbeste alonso in legatura cu scuderia ca cat de important este sa concurezi pentru asa echipa. Asa echipa a fost construita cu ce s-a intamplat inainte de epoca de aur Aonso... Statisticile vor consemna doar titlurile
    21 9
  • Alonso concureaza la o mare echipa construita de altii. Vettel construieste acum o mare echipa. Asta e diferenta, se va vedea mai bine in viitor.
    25 14
  • Dar de ce trebuie sa fie respectat de italieni? E asa de important? La cum s-au manifestat la festivitatea de premiere fata de Vettel nu merita sa le fie castigat respectul. Nu stiu sa piarda. Nu inteleg intrecerea sportiva.
    22 6
  • macaroane
    vettel nu are nevoie de fani italieni, i-a tratat cu zambetul pe buze, ca un adevarat campion, nici nu i-a simtit la cat de fericit este, bravo lui si toate felicitarile din lume pentru ca se lupta de ani de zile cu cu toate team-urile princpale din f1 si cu milioane de fani ai acestora, multumesc Lui Dumnezeu ca nu este la ferrari.
    14 2
  • Da de cand pilotii construiesc echipe:)))), scot ei bani din buzunar, platesc facturi, salarii stabilesc strategii?Baa...sunteti cativa p-aci care speriati vestu! Auzi la el mah, Vetel construieste echipa
    6 6
  • Cum poti sa spui ca Vettel construieste "o mare echipa"?Da,e un pilot exceptional si a demonstrat-o de multe ori! Dar RBR nu a fost "cladita " de el,acea echipa a fost si este formata din oameni diferiti, fiecare cu treaba lor. Aceasta echipa a descoperit reteta pe care a descoperit-o si Ferrari cu ani in urma,RETETA SUCCESULUI! Christian Horner ,Adrian Newey,Vettel si RESTUL echipei au avut si au parte de suces.

    Si apropo,ce vina are Fernando ca nu a fost la Ferrari dintotdeauna sa concureze in fiecare sezon din istoria F1? Ferrari nu exista inainte ca Schumacher sa i se alature?! Auzi la el, "cladita de alti".
    1 2
  • florin sm
    sa vedem ce va face vetel cand nu mai merge masina.....
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru