Schumacher, votat cel mai bun sportiv german din istorie

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 17.06.2011
Michael Schumacher a fost votat cel mai bun sportiv german din istorie, în cadrul unui sondaj realizat de publicaţia Bild.

Publicaţia germană Bild a realizat recent un amplu sondaj de opinie pentru a afla numele celor mai bun sportivi din istoria ţării. Deloc surprinzător, cel care şi-a adjudecat cele mai multe voturi a fost Michael Schumacher, septuplu campion mondial al Formulei 1 şi deţinător a numeroase recorduri în competiţie.

Germanul a fost votat de 28% din cei 56.000 de participanţi. "Wow, aceasta este o onoare care mă mulţumeşte foarte mult! Le mulţumesc tuturor celor care au votat. Am cel mai mare respect pentru toţi atleţii de aici, cu toţii au fost grozavi în specializările lor", a declarat pilotul echipei Mercedes GP la aflarea veştii.

Printre rivalii lui Schumacher în acest sondaj s-au numărat campionul mondial Sebastian Vettel, fostul fotbalist Franz Beckenbauer sau jucătoarea de tenis Steffi Graf.

Via | GPUpdate

Comentarii (6)

  • Asa si este
    Pt ca este cel mai tare, pacat ca nu are masina, din pacate timpul nu-l mai asteapta pt noi victorii, pacat ca mercedes nu se ridica la valoare lui dar formula 1 este altfel cand il stiu acolo in pluton, pur si simplu o urmaresc din nou
    32 1
  • janick
    "Wow,...
    ...isi merita soarta!
    5 18
  • ????
    ma tot gandesc daca nu regreta ca nu sa intors la Ferrari cred ca ar fi avut rezultate mult mai bune acolo si anu trecut si anul asta sa vedem ce va fii in continuare si sa speram ca locul 4 din canada nu a fost doar un foc de paie, imi doresc pentru el macar o victorie daca tot a revenit ar fi frumos pentru el...
    17 2
  • janick
    imi place schum la nebunie dar imi displace faptul ca a revenit in marele circ a trecut vremea lui eu consider ca a demonstrat mai mult decat trebuia de ce a fost in stare iar pt janick din pacate chiar daca ar avea masina nu ar fi la nivelul acestor robotei in floarea varstei...asta e de inteles
    1 11
  • Schumi uber alles!
    Schumi a demonstrat si demonstreaza ca este un luptator tenace si inteligent, care isi construieste singur victoriile, nu benEficiaza de norocul unei masini bune intamplator.
    Depasirile din Canada arata ca eforturile sale dau deja roade.
    HAI SCHUMI!
    15 1
  • levier
    Schumacher
    Indiferent daca mai este sau nu capabil sa castige, sa ne gandim la un alt aspect: cat de interesant ar fi sa il avem pe pista pe Ayrton Senna, Alain Prost sau Juan Manuel Fangio. Daca i-am avea pe pista si ar reusi macar sa lupte pentru ultima pozitie, cred ca toti fanii formulei 1 am fi in extaz. Ori noi il avem inca pe Michael Schumacher, care, vrem sau nu, este o legenda vie a formulei 1, care a castigat mai multe titluri decat "El Maestro" și la fel de multe victorii ca "Le Professeur" și "Magic" luați împreună.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru