Schumacher vrea sa castige titlul mondial in 2010!

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 23.12.2009
Michael Schumacher a dezvaluit ca obiectivul sau pentru sezonul 2010 este cucerirea celui de-al optulea titlu mondial din cariera.

Schumacher a confirmat miercuri ca a semnat un contract pe trei ani cu Mercedes GP incepand din sezonul 2010, urmand astfel sa isi faca o revenire de senzatie in Formula 1.

Chiar daca opiniile specialistilor sunt impartite in privinta viitoarelor performante pe care le va avea germanul anul viitor, Schumacher sustine ca este pregatit sa apere blazonul celor de la Mercedes si sa lupte pentru titlul mondial.

"Mercedes GP este o echipa care a cucerit ambele titluri mondiale in acest an (n.r - Mercedes a cumparat echipa Brawn GP la finalul sezonului sezonului). Cu Mercedes Benz drept partener puternic, obiectivul nostru nu poate fi decat acela de a lupta pentru titlul mondial. Concurenta va fi puternica, asa cum am vazut, dar sunt entuzismat sa revin in aceasta lupta", a declarat germanul in cadrul unei conferinte de presa.

Schumacher va reveni in Formula 1 dupa o absenta de patru ani in care a fost consultantul diviziei de masini de strada a celor de la Ferrari si a concurat sporadic in mai multe curse de motociclism.

Via | Autosport

Comentarii (3)

  • DUPA 4 ANI
    ARMSTONG A REVENIT DUPA 3 ANI SI ALUAT-O LA C...L GOL DE LA CONTADOR, VISUL LUI ERA CA SI A LUI SHUMI SA CASTIGE TURUL FRANTEI, SI S/A MULTUMIT CU LOCUL 3, CRED CA SE POATE MULTUMI SI CU LOCUL 5 DACA ARE MASINA BUNA, ALTFEL VAI DE VALEA LUI VA FI, SUNT PREA MULTI LUPI TINERI CARE VOR SI EI CIOLANUL, NUMAI BINE LA TOTI, VA DORESC SARBATORI FERICITE SI LA MULTI BANI PRIN BUZUNARELE NOASTRE!
    0 0
  • cred ca ai dreptate
    sint un pasionat de formula 1 de mic ma uitam la cuesele cu motorcel mai mult me-a placut senna sa vedem ce se va intimpla la anul care vine si ce masini vor scoate constructorii ca la an se scot reguli noi vom mai vedea,cine stie care va fii campionul anul viitor...
    0 0
  • Schumi...
    .....eu cred ca a fost adus la aceasta echipa ca sa dezvolte masina-lucru la care se pricepe cel mai bine.Al doilea motiv este pentru ca este neamt.Daca mai si cistiga o cursa ,doua obiectivul este indeplinit.Oricum va fi un campionat tare interesant.Va doresc sarbatori fericite ,asteptare usoara,iar pina la start uitati-va pe www.justin.ro/sports/formula 1legends ca sa nu va iesiti din mina
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru