Schumacher vrea sa concureze cu numarul 3

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 20.01.2010
Michael Schumacher a solicitat sa aiba numarul 3 pe monopostul Mercedes GP, intrucat nu doreste sa concureze cu un numar par din superstitie.

Potrivit ultimul anunt pe aceasta tema facut de FIA, Michael Schumacher a primit numarul 4 de concurs in sezonul 2010 al Formulei 1.

Acest lucru se datoreaza faptului ca germanul a sosit la echipa dupa coechipierul sau Nico Rosberg, care a primit astfel numarul 3. Cu toate acestea, publicatia germana Bild a dezvaluit ca Schumacher a solicitat celor de la Mercedes GP sa utilizeze numarul 3, decizia fiind luata din superstitie.

Germanul a castigat toate cele 7 titluri mondiale in Formula 1 cconcurand cu numere impare, 5 cu numarul 1 si cate unul cu numerele 3 si, respectiv, 5. Din acest motiv, el este superstitios ca nu va reusi sa castige un nou titlu mondial daca va concura cu un numar par.

Dorinta lui Schumacher nu reprezinta insa o surpriza, fiind cunoscut faptul ca multi piloti din Formula 1 sunt superstitiosi. De altfel, numarul 13 de concurs a fost eliminat de mai multi ani din competitie din aceleasi considerente.

Via | Motorsport

Comentarii (2)

  • flacara violeta...
    ...se pare ca functioneaza si la Schumi ;))
    0 0
  • aere de vedeta
    Cel mai mare capion din istorie ced ca poate ca castige cu orice numar.
    Ced ca ii dadeau si numaru 1 daca il cerea.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru