Schumacher vrea să sărbătorească cu un rezultat bun cursa cu numărul 300 în F1

de Daniel Popescu
Vineri, 24.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher speră să obţină o performanţă majoră în Marele Premiu al Belgiei, când va aniversa 300 de curse în Formula 1.

Era aproape inevitabil să iau parte la cursa cu numărul 300 chiar la Spa

Michael Schumacher
Pilot Mercedes
Marele Premiu al Belgiei de la sfârşitul săptămânii viitoare are o însemnătate aparte pentru Michael Schumacher: septuplul campion mondial va aniversa 300 de curse în Formula 1 chiar pe circuitul pe care a debutat, a obţinut prima victorie din carieră şi a devenit matematic campion mondial în 2004.

Prin urmare, pilotul echipei Mercedes AMG speră să aibă parte de o aniversare frumoasă care să fie dublată de obţinerea unei performanţe majore.

"La Spa mă simt ca acasă. Pentru mine este în mod evident circuitul numărul 1 în lume. Este incredibil că întotdeauna am parte de momente speciale aici: debutul meu, prima mea victorie, un rezultat care mi-a adus titlul mondial şi multe alte curse grozave. Era aproape inevitabil să iau parte la cursa cu numărul 300 chiar la Spa şi va trebui să sărbătorim în modul potrivit."

Esential 6 victorii a obtinut Michael Schumacher la Spa-Francorchamps
"Sunt mândru să fiu doar al doilea pilot din istoria sportului care atinge această bornă şi, fără nicio îndoială, vreau să avem un weekend frumos.
Am obţinut un rezultat bun la Spa anul trecut şi voi face tot posibilul să am o cursă bună"
, a declarat germanul.

Până la ora cursei de la Spa-Francorchamps, singurul pilot care a ajuns la 300 de curse în Formula 1 rămâne Rubens Barrichello, fostul coechipier al lui Schumacher la Ferrari în perioada 2000-2005. Anul trecut, Schumacher a terminat cursa de la Spa-Francorchamps pe locul cinci, obţinând la vremea respectivă unul dintre cele mai bune rezultate de la revenirea în Marele Circ în 2010.

Via Mercedes AMG

Comentarii (3)

  • Nu te retrage SCHUMi inca mai poti
    23 3
  • Da asa e e la pensie
    1 11
  • un simplu podium as vrea: raikkonen. schumacher. alonso
    15 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru