Sebastian Vettel a devenit imaginea brandului german de îngrijire personală Braun

de Mircea Meșter
Luni, 26.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Brandul german de aparate electrice pentru îngrijire personală Braun şi Sebastian Vettel au semnat astăzi un contract de colaborare în urma căruia pilotul Red Bull devine imaginea acestei companii.

Esential 1921 este anul în care a fost fondată compania Braun. Designul inovator al unora dintre produsele Braun a servit ca inspiraţie pentru produsele de epocă recentă semnate Apple.
Victoriile înregistrate de Sebastian Vettel în ultimele trei sezoane ale Formulei şi potenţialul titlu mondial din anul 2013, care ar fi al patrulea pentru pilotul german de 26 de ani, îi aduc acestuia nu doar glorie şi fani, ci şi contracte importante de sponsorizare. Iar ultimul dintre acestea a fost semnat astăzi cu celebrul brand de produse electrice de îngrijire Braun.

Semnarea contractului a avut loc în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la Spa Francorschamps, acolo unde Sebastian Vettel a reuşit să câştige Marele Premiu al Belgiei cu doar 24 de ore înainte, îndepărtându-se la 46 de puncte în clasament de pilotul aflat pe locul al doilea, Fernando Alonso. 

Colaborarea dintre Sebastian Vettel şi Braun nu va fi una exclusiv de imagine, pilotul german urmând să fie ambasadorul mondial al mărcii şi figura reprezentativă a campaniei "Urmează-ţi visurile!" ("Hold on to your dreams!"), care îşi propune să debuteze în toamna anului 2013 şi să lanseze un apel către bărbaţii din întreaga lume.

La fel ca fondatorul nostru, Max Braun, Sebastian şi-a urmat constant visul.

Este o sursă de inspiraţie pentru milioane de bărbaţi şi persoana ideală pentru a reprezenta compania Braun.

Lakis Vasileiadis
Director de Marketing Braun
"Am crescut cu marca Braun. M-am născut în landul Hesse, la câţiva kilometri de locul de origine al acesteia, aşadar legătura dintre mine şi Braun a venit natural, fiind una adânc înrădăcinată. Întotdeauna m-a uimit nivelul tehnologiei investite în aparatele de ras Braun. Este exact ca în Formula 1 - tehnologie de ultimă generaţie, design desvârşit şi durabilitate garantată. Pur şi simplu acestea fac ceea ce te aştepţi să facă", a spus pilotul Red Bull Racing într-o conferinţă de presă la care a participat şi Automarket prin intermediul transmisiunii video.

Campania "Urmează-ţi visurile!" îşi propune să inspire bărbaţii din întreaga lume să-şi urmeze visurile: "Împărtăşim aceeaşi percepţie şi aceeaşi viziune cu privire la conceptul de vis. Şi nu doar că visăm, dar şi transformăm visurile în realitate.

Obiectivul nostru este să-i inspirăm pe alţii să-şi îndeplinească visurile", declară Lakis Vasileiadis, directorul de marketing Braun la nivel mondial.

Comentarii (14)

  • Acum o sa vedem reclame "cum ca Vettel ajuta la fabrica pe linie, etc..."
    10 10
  • Tine in mana un Serie 7. Am exact la fel unul acasa si il folosesc cu placere in fiecare zi. Un aparat foarte bun.
    18 6
  • Vali Vilejie
    @Intrebare
    In poza asta....nu si nici pe circuit nu e un barbat:)
    2 10
  • altaintrebare
    dar alonso este? Gasi si el o rusoaica la 30jdani (ai lui) si incepu sa exerseze. Asta doar daca nu-l tine rusoaica doar pentru imagine precum santander, ca de titluri nu poate fi vorba.
    8 4
  • mul prea mult photoshop
    9 3
  • fustita
    Lui Sebastian ii pui o fustita si poate sa faca imaginea absorbantelor "satisfaction"..:)))), despre produsele Braun, ei bine, pentru asa ceva ar fi bun un barbat adevarat, Webber, de exemplu, poate Button.
    13 20
  • Poate sa se prinda de mana cu Kimi si sa isi deschida un salon.
    9 6
  • Ai nimerit-o. Cei mai mari fatalai Webber si Button imaginea barbatiei.
    6 14
  • thetruth
    Braun nu te face (mai) barbat. Doar ajuta la igiena personala. Deci gata cu ideile astea inventate de frecventatorii de carciumi.
    13 1
  • Gogudincrasma
    Daca-i pui o peruca si o pereche de cercei ai rezolvat-o pe Sebastiana
    4 9
  • comentarii luate din "Manualul barbatului modern"
    5 0
  • Veronica
    mie nu-mi pasa ce foloseste pentru ingrijirea personala un barbat atat timp cat este clean. Nu-mi pasa ca foloseste ultima tehnologie daca nu arata bine, atletic, inalt, linii frumoase. Spun si eu pentru ca vad ca unii iau reclamele in serios uitand ca sunt doar reclame
    6 1
  • Nasol... de acum va trebui ca la sfarsitul cursei sa-fi faca freza dupa ce isi scoate casca... si adio barba rebela si bucle involburate :)),,,
    2 1
  • @Veronica, subscriu.
    @Guys, voi nu cumva o preferati pe una tinerica draguta si cu forme,curatica indiferent cum se ingrijeste, decat pe tanti Aglaia, cam la a doua tinerete asa si asa dar care se crede femeia fatala pentru ca foloseste ultima tehnologie in materie de epilare & co.?
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru